Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Tutto Capsule

Oznake:

Največja ponudba kave: Illy, Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Hausbrandt, Bialetti, Tchibo (Caffitaly)…

Tutto Capsule je prva trgovina v Sloveniji, kjer lahko med množico kavnih kapsul in drugih toplih napitkov izbereš kapsulo po svojem okusu. Bogat izbor, ki bo prepričal tudi najzahtevnejše kupce in uporabnike kapsul. Izbiraš lahko med originalnimi kapsulami Nespresso, Illy, Dolce Gusto, Hausbrandt, Lavazza, Bialetti, Caffitaly ali izbereš svojo kapsulo med bogato ponudbo kompatibilnih kapsul Caffe Borbone, Lollo Caffe , Italian Coffee, Caffe Corsini, Vergnano, Molinari, Filicori, Gimoka, L'angelica, Segafredo, Garibaldi, Tutto Capsule, Caffe Alberto, Pera, Goce, Best Espresso, Il Gattopardo…

Za pripravo kave in toplih napitkov iz kapsule, smo za vas pripravili široko paleto kavnih aparatov za vse sisteme kapsul. Naj bo najboljša skodelica kave pri vas doma.

Zakaj kava iz kapsule? Kava vsebuje aromatične sestavine, ki vplivajo na aromo kave. Kar 800 aromatičnih sestavin je hitro hlapljivih, zato je pomembno, da je optimalna mešanica kavnih zrn zmleta in polnjena v kapsule v pogojih kontrolirane atmosfere. Na ta način kava obdrži vso svojo aromo, ki nam je všeč in zaradi katere ljudje kavo tako radi pijemo. In zgolj uporaba kavnega aparata na kapsule nam omogoča pripravo pravega espressa v svoji popolni aromi. Enostavno, hitro in predvsem odlično. V trgovini Tutto Capsule vsak lahko najde nekaj za svoj okus.

NESPRESSO 
Originalne kavne mešanice in široka paleta kompatibilnih kavnih kapsul najboljših italijanskih pražarn. Za kupce, ki si želijo drugačnosti tudi bogata ponudba čajev, ječmenove kave, Ginsenga in za najmlajše vroča čokolada.  

DOLCE GUSTO  
Originalne in kompatibilne kavne kapsule in ostali topli napitki.  

ILLY
Originalne kavne kapsule in kavni aparati. 

LAVAZZA  
30 različnih vrst kavne mešanice v kapsuli. Originalne, kompatibilne kapsule in drugi    topli napitki. Sistemi: Lavazza A Modo Mio, Espresso Point in Lavazza Blue. 

HAUSBRANDT
Originalne kavne kapsule. Prve kapsule, ki se lahko reciklirajo. 

BIALETTI 
Tradicija, ki svoje znanje in izkušnje razvija že 90 let. Na voljo kavne kapsule in kavni aparati. 

CAFFITALY, TCHIBO

Prepričajte se in nas obiščite TUTTO CAPSULE, BTC City Ljubljana, Dvorana A. Z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

Tutto Capsule

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo