najdi

Mesto varnih nakupov BTC City Murska Sobota

Dobrodošli v BTC Cityju Murska Sobota, kjer so vaši nakupi varni, enostavni in hitri. Kjer vas tudi v tem času na enem mestu pričakujejo mnogi ponudniki in kjer sta varnost in zadovoljstvo obiskovalcev na prvem mestu.

Obiščite nas že danes. Preverite odpiralne čase in napotke za varen nakup.

 

Kako skrbimo za varen in brezskrben obisk?

V BTC Cityju sta varnost in zadovoljstvo obiskovalcev na prvem mestu. Na najbolj frekventne lokacije v nakupovalnem središču smo za vas namestili dozirnike dezinfekcijskih sredstev, do kar najboljše nakupovalne izkušnje pa vam pomagamo še z nasveti in priporočili za varen obisk.

Najpogostejša vprašanja (FAQ)

V BTC Cityju se v vsakem trenutku trudimo zagotoviti čim bolj varno in prijetno okolje za vse, ki nas obiščejo. Obiskovalce ozaveščamo o navodilih in priporočilih odgovornih strokovnih institucij ter preventivnem ravnanju ob obisku središča. V nakupovalnem centru smo namestili dozirnike dezinfekcijskih sredstev za dezinfekcijo rok, obiskovalcem pa pomagamo tudi z nasveti in priporočili za varno nakupovanje.

Do nadaljnjega smo odpovedali tudi vse dogodke, ki bi lahko predstavljali povečano tveganje za prenos okužb s COVID-19.

Avtomatski dozirniki dezinfekcijskih sredstev so nameščeni na vseh vhodih v nakupovalno središče.

Ker želimo, da je vaš obisk BTC Cityja čim bolj varen in brezskrben, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, ki si jih lahko ogledate tukaj

Čeprav v BTC City nekaterih trgovin začasno ne morete obiskati, mnoge od njih tudi v tem času omogočajo spletne nakupe. Oglejte si njihovo ponudbo, z nekaj kliki naročite svoje najljubše izdelke in si zagotovite varno dostavo do vašega doma.

>> Ponudniki s spletno trgovino