najdi

Mesto varnih nakupov BTC City Ljubljana

Dobrodošli v BTC Cityju Ljubljana, kjer so vaši nakupi varni, enostavni in hitri. Kjer vas tudi v tem času na enem mestu pričakujejo mnogi ponudniki in kjer sta varnost in zadovoljstvo obiskovalcev na prvem mestu.

Obiščite nas že danes. Preverite odpiralne čase, kulinarično ponudbo in napotke za varen obisk.

 

Ne spreglejte

Kako skrbimo za varen in brezskrben obisk?

V BTC Cityju sta varnost in zadovoljstvo obiskovalcev na prvem mestu. Na najbolj frekventne lokacije na območju smo za vas namestili dozirnike dezinfekcijskih sredstev, do kar najboljše nakupovalne izkušnje pa vam pomagamo še z nasveti in priporočili za varen obisk.

Najpogostejša vprašanja (FAQ)

V BTC Cityju se v vsakem trenutku trudimo zagotoviti čim bolj varno in prijetno okolje za vse, ki nas obiščejo. Obiskovalce ozaveščamo o navodilih in priporočilih odgovornih strokovnih institucij ter preventivnem ravnanju ob obisku našega središča. Po celotnem območju smo namestili dozirnike dezinfekcijskih sredstev za dezinfekcijo rok, obiskovalcem pa pomagamo tudi z nasveti in priporočili za varno nakupovanje. Do nadaljnjega smo odpovedali tudi vse dogodke, ki bi lahko predstavljali povečano tveganje za prenos okužb s COVID-19, in prekinili z zagotavljanjem brezplačne krožne vožnje po območju.

Dozirniki dezinfekcijskih sredstev so nameščeni na najbolj frekventnih lokacijah na območju BTC Cityja.

Zemljevid z označenimi lokacijami si oglejte tukaj.

Do nadaljnjega je brezplačna krožna vožnja po BTC Cityju odpovedana.

Ker želimo, da je vaš obisk BTC Cityja čim bolj varen in brezskrben, smo za vas pripravili nekaj nasvetov:

Čeprav v BTC City nekaterih trgovin začasno ne morete obiskati, mnoge od njih tudi v tem času omogočajo spletne nakupe. Oglejte si njihovo ponudbo, z nekaj kliki naročite svoje najljubše izdelke in si zagotovite varno dostavo do vašega doma.

>>Ponudniki s spletno trgovino

BTC City Ljubljana Instagram

Spoznajte BTC City Market

Priljubljeni oddelki BTC City Marketa: