Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Dentalni center Clarus

Združili smo znanje in ustanovili kliniko, na kateri vam želimo ponuditi popolno zobozdravstveno oskrbo po najvišjih svetovnih standardih. Vsak od nas je doslej vložil že na stotine ur svojega prostega časa v dodatna izobraževanja, da bi postali še boljši in da bi vam lahko ponudili še kakovostnejšo storitev! Nismo zobozdravniki le po poklicu, pač pa tudi in predvsem po srcu!

V prijetnih in sodobno opremljenih prostorih strokovna ekipa izvaja najsodobnejše dentalno-kirurške posege, center pa ima tudi svoj digitalni zobni rentgen in vrhunski zobni laboratorij. Poleg omenjenih storitev v Dentalno-kirurškem centru posebno pozornost namenjajo preprečevanju in laserskemu zdravljenju parodontalne bolezni, ortodontskemu zdravljenju z najsodobnejšimi metodami, nudijo pomoč pri odpravljanju težav s smrčanjem z lasersko terapijo, opravljajo pa tudi lepotne korekcije obraza (botox tretmaji in nekirurški »face lift« s pomočjo bioloških polnil).

Sodelujemo le z vrhunskimi izbranimi zobotehničnimi laboratoriji v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Liechtensteinu in Združenih državah Amerike, ki pri svojem delu prav tako kot mi uporabljajo vrhunsko nasodobnejšo tehnologijo.

V Dentalno-kirurškem centru deluje ekipa priznanih zdravnikov, ki so opravili številne dodatne specializacije in izobraževanja doma in v tujini. Strokovno ekipo sestavljajo: Andrej Kovačič, dr. dent. med. (Master in Implant surgery UCLA), David Dovšak, dr. med. (specialist maksilofacialne kirurgije), Maja Kovačič, dr.dent. med., Petja Dovšak, dr. dent. med., Jure Jamšek, dr. dent. med., asis.dr. Iztok Štamfelj, dr.dent.med., Irma Škoro, dr.dent.med., Miha Vrčkovnik, dr.dent.med., Slavko Brkič, priznani mojster zobne tehnike, diplomirana ustna higieničarka Mija Kališnik ter strokovna ekipa dentalnih asistentk. 

Potrudili se bomo, da bomo vaše zaupanje upravičili, saj ste zdravi in zadovoljni pacienti naša največja motivacija!

Zdravi in nasmejani pacienti so naša največja motivacija

 

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo