Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

mimovrste=)

Oznake:

Spletna trgovina mimovrste=) v BTC City-u

V ljubljanskem BTC Cityju ima svoje mesto tudi največja slovenska spletna trgovina mimovrste=). Glavni namen trgovine je osebni prevzem prek spleta naročenih izdelkov, v trgovino pa zavijejo tudi tisti, ki želijo skleniti nakup na obroke, saj tam s pomočjo prijaznega osebja, uredijo vse potrebno glede sklenitve obročne pogodbe. Trgovina pa je hkrati tudi razstavni prostor najbolj priljubljenih in aktualnih izdelkov iz široke spletne ponudbe. Tako imenovan ''showroom'' je več kot odlična priložnost, da si kupec določen izdelek pred nakupom ogleda in ga po potrebi tudi preizkusi. Kupcem pa je na voljo tudi nabor izdelkov za takojšnji nakup – od kartuš, mišk, spominskih kartic, slušalk pa vse do igrač, parfumov, pasje hrane, zobnih ščetk, kavnih kapsul in še in še.

V spletni trgovini mimovrste=) kupec sicer lahko izbira med več kot 90.000 artikli v 16 oddelkih od računalništva, zabavne elektronike, bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, športne opreme, oblačil in obutve, igrač in otroške opreme,  vse za vrt in male živali …

V kolikor kdo ni vešč spletnega nakupovanja, ga čez postopek nakupa z veseljem popeljejo tudi v mimovrste=) trgovini v BTC Cityju.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo