Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

SANUS, savne, masažni bazeni in kadi

Predstavljamo vam razstavni salon Sanus, v katerem vam ponujamo linijo wellness izdelkov (infrardeče savne, finske savne, parne savne, masažne bazene in kadi, tuš masažne kabine, masažne tuš panele, …), ki bodo vaše domače okolje spremenili v domači sprostitveni raj, kjer boste uživali s prijatelji in družino, se sprostili in ob tem izkoristili blagodejne učinke teh izdelkov, ki bodo pripomogli k boljšemu zdravstvenemu stanju in osebnem počutju.

Savne

Predstavljamo  infrardeče, finske, parne ter kombinirane savne za domačo in javno uporabo priznane evropske blagovne znamke Infraworld, ki jih odlikuje moderen izgled, kakovostni materiali, vrhunska obdelava, številni dodatki ter bogata izbira različnih modelov in velikosti (tudi po meri). Novost letošnjega programa so kombinirane kabine Triosol, ki nudijo uporabniku kombinacijo uporabe blagodejnih površinskih IR grelcev, terapevtskega grelca Vitallight, ki globinsko pregreva želen del telesa (npr.hrbtenico, rame, koleno...) ter parne kopeli Sole Therme obogatene z drobnimi delci soli, ki odlično vpliva na dihala in kožo.

Masažni bazeni in kadi

Kot generalni zastopnik za Slovenijo vam lahko ponudimo masažne bazene svetovno priznanega ameriškega proizvajalca Cal Spas ter evropskega proizvajalca Wellis, ki ima v svojem programu zraven masažnih bazenov tudi ostale izdelke, ki temeljijo na vodni masaži (masažne kadi, masažne in parne tuš kabine, masažni tuš paneli). Letošnja novost pri ponudbi masažnih bazenov je inteligentni sistem avtomatske dezinfekcije vode I.S.I.S., ki poskrbi, da je vzdrževanje vode v masažnem bazenu preprosto in brez kemikalij. Samo čista in bistra voda ter neskončno uživanje.

Sanus

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo