Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Žakelj, salon sedežnih garnitur

Sedežna garnitura je oaza počitka, udobnosti in le najboljših občutkov. V podjetju Žakelj se dobro zavedamo, kako je pomembno udobje in občutek varnosti, zato smo nov, večji salon preoblikovali v oazo, kjer se boste med nakupovanjem počutili prijetno in kjer se vam bomo individualno posvetili pri iskanju najboljše rešitve za vaš prostor.

V novih prostorih lahko vidite celotno kolekcijo sedežnih garnitur Žakelj z dodatki, kot so počivalniki, sedežne vreče, tabureji, okrasne blazine, oblazinjene vaze za rože, ter novost v ponudbi – oblazinjene postelje.  Ponudba obsega tudi sete za nego in vzdrževanje usnja, tekstila in mikrotkanin, saj bomo le s pravilnim vzdrževanjem in čiščenjem dolgoročno ohranili videz in kvaliteto pohištva.

Posebnost naše ponudbe je visoka prilagodljivost, saj sedežno garnituro lahko izdelamo po meri oziroma po naročilu, tako lahko ustrežemo še tako zahtevnim željam in potrebam.  

Poleg redne ponudbe s svojimi izdelki oziroma izdelki po načrtih naročnika opremljamo hotele in javne ter večje zasebne ustanove.

Prepričani smo, da boste ob obisku v našem salonu zagotovo našli pravo pohištvo za vaš dom.

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo