Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

C&A

Poslovalnica C&A obiskovalcem BTC Cityja Ljubljana ponuja široko paleto kolekcij oblačil za vsa življenjska obdobja in razpoloženja, s katerimi želijo prinesti svež moderni slog v vsakdanje življenje vseh kupcev. Tako v dveh prostornih etažah predstavljajo kolekcijo in modne dodatke za celotno družino po ugodnih cenah.

V pritličju boste našli modno žensko kolekcijo Yessica, pa tudi spodnje perilo, kopalke in različne modne dodatke, kot so torbice, rute ter nakit Six. Najdete lahko tudi XL kolekcijo in kolekcijo Canda, po kateri radi sežejo vsi, ki prisegajo na klasično eleganco. V pritličju se nahaja še trendovska blagovna znamka Clockhouse, ki pritegne tako mlade kot tudi mlade po srcu, ponudbo pa zaokrožujejo oblačila za prosti čas.

V prvem nadstropju se bodo lahko modno, elegantno in 'casual' oblekli vsi moški, ki imajo radi športno-eleganten videz kolekcije Angelo Litrico. Ponudba moške kolekcije obsega tudi oddelek klasičnih in 'business' oblek. Oblačila za moške znamke Westbury pa bodo prepričala tiste, ki iščejo višji standard v izbranih in kakovostnih oblačilih za vsakdan in posebne priložnosti. Ravno tako vas na moškem oddelku čakajo sezonski modni dodatki.

V prvem nadstropju najdete še prostoren otroški oddelek z oblačili in modnimi dodatki tako za novorojenčke in dojenčke kot tudi za vse modno osveščene nadobudne otroke, ki odkrivajo svoj stil.

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo