Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

C&A

V ljubljanskem BTC Cityju smo odprli že našo enajsto poslovalnico C&A v Sloveniji, ki se kot prva predstavlja v novi posodobljeni preobleki in našim zvestim kupcem ponuja naše že uveljavljene blagovne znamke. Tako v dveh prostornih etažah predstavljamo kolekcijo in modne dodatke za celotno družino.

V pritličju boste našli modno žensko kolekcijo, kjer pa seveda nismo pozabili niti na spodnje perilo, kopalke različne modne dodatke, kot so torbice, rute, nakit ter obutev. Najdete pa lahko tudi XL kolekcijo in kolekcijo CANDA, po kateri radi sežejo vsi, ki prisegajo na klasično eleganco. V pritličju pa se nahaja tudi trendovska blagovna znamka CLOCKHOUSE, ki pritegne tako mlade kot tudi mlade po srcu. Nismo pa pozabili niti na oblačila za prosti čas.

V prvem nadstropju pa se bodo lahko modno, elegantno, in tudi casual oblekli vsi moški, ki imajo radi športno-eleganten videz, casual ali pa povsem business look. Ravno tako vas na moškem oddelku čakajo modni dodatki, brez katerih tudi v poletnih mesecih ne gre.

Ravno tako se v prvem nadstropju razprostira prostoren otroški oddelek. Tu najdete oblačila ter modne dodatke tako za novorojenčke in dojenčke kot tudi za vse modno osveščene nadobudne otroke, ki se že spogledujejo s svojimi idoli... Vabljene tudi bodoče mamice, ki si boste v prvem nadstropju lahko izbrale modna in udobna nosečniška oblačila.

Prepričani smo, da boste v naši novi poslovalnici C&A v BTC-ju našli zase in za svoje bližnje marsikaj lepega in zanimivega, predvsem pa vedno cenovno ugodnega.

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo