Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Venera Shop Erotic Boutique

Oznake:

Le kdo ne pozna največje erotične trgovine Venera Shop, ki ljubitelje erotike že 20 let vabi v vznemirljiv svet erotičnih pripomočkov in ki že 20 let uspešno podira tabuje na slovenskih tleh. Venera Shop je v skoraj dveh desetletjih obstoja iz zgolj ene trgovine prerasla v zaupanja vredno blagovno znamko ter v verigo trgovin z erotičnimi pripomočki in drugimi izdelki, ki novosti željnim parom in posameznikom pomagajo pri popestritvi njihovega intimnega življenja, izboljšanju odnosov, ter poskrbijo za sproščeno spolnost tudi v zrelih letih in spolno  izobraževanje mladih.

Po dveh desetletjih je Venera Shop na zavidljivi ravni, tako poslovno kot strokovno. Zajema 16 trgovin, ki so prisotne v največjih slovenskih mestih, od Gorenjske, Primorske, Ljubljane, Dolenjske ter Štajerske. Njihovi zaposleni veljajo za najbolj zanesljive in strokovno usposobljene prodajalce. Na spletu se predstavlja z vedno bolj priljubljeno spletno prodajo in lično urejeno spletno stranjo, hkrati pa ima v Kranju v lasti največjo erotično trgovino v Sloveniji, z največjo ponudbo in možnostjo diskontnih nakupov.

A zgodba o uspehu se ne konča tukaj, saj so v Nakupovalni galeriji Kristalne palače BTC Cityja odprli novo, že 17. trgovino v sklopu blagovne znamke Venera Shop. Ambient trgovine bo s ponudbo najbolj luksuznih izdelkov iz sveta erotike prava paša za oči.  Namreč, erotično ni ceneno, kar Venera Shop dokazuje že leta.

Kristalna palača je zasnovana kot preplet pestre in raznolike ponudbe, zato bo nova trgovina Venera Shop to ponudbo zagotovo še popestrila in dopolnila z najbolj skrbno izbranimi izdelki iz vrhunskih materialov ter svetovno znanih proizvajalcev. Ponudbo bo zajemala vse od šaljivih izdelkov pa tja do prefinjenih kosov oblačil za najbolj zahtevne stranke.

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo