Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Garmin trgovina

Oznake:

Podjetje Garmin, d.o.o. obvladuje večinski tržni delež na področju GPS navigacijskih naprav v Sloveniji, predvsem na področju cestne navigacije. V podjetju so zavezani k najboljši ponudbi GARMIN navigacijskih naprav in storitev. Eno njihovih poglavitnih vodil je poslovanje za zadovoljstvo uporabnikov GARMIN GPS navigacijskih naprav in nudenje zanesljivega in hitrega poprodajnega servisa.

Ponudbo sestavlja široka paleta različnih modelov, zato se najde za vsakega nekaj. Tu so cestne navigacije za osebna vozila, tovornjake, avtodome in motorje. S slovenskimi meniji in jezikom govora, TMC servisom prometnih obvestil, zanesljivim delovanjem, enostavno uporabo preko dotika občutljivega zaslona, z možnostjo doživljenjskega nadgrajevanja prednaložene kartografije.

Na voljo so tudi športne GPS naprave z različnimi funkcijami - slovenski meniji in visoko zmogljivostjo. Naprave imajo splošno ali specialno namembnost za določene športe (tek, kolesarjenje, plavanje, veslanje in drugi športi). Modeli z vgrajenim GPS sprejemnikom omogočajo prikaz položaja športnih aktivnosti in tekmovanje proti posnetkom svojih ali drugih treningov.

Kupce bo navdušila tudi celovita ponudba navtičnih naprav z zmogljivimi funkcijami – navtični ploterji, ki ob uporabi opcijske kartografije BlueChart g2 Vision omogočajo samodejno vodenje in prikaz satelitskih slik ter zračnih posnetkov. Naprave omogočajo povezavo različnih senzorjev ter  možnost upravljanja ostalih naprav na plovilih.

Ne smemo pa pozabiti na vrhunske ročne naprave za profesionalno uporabo (vojska, policija, civilne službe), pohodništvo, kolesarstvo in navtiko. Tudi te se ponašajo z raznolikimi funkcijami - slovenski meniji, Geocaching, kartografija tujih držav itd.

Kot omenjeno, za vsakega nekaj, cestne navigacije, športne ure, ročne naprave, merilci aktivnosti iz družine Vivo, za igralce golfa Approach, navtike, akcijske kamere, kolesarski program Edge ...

Garmin

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:


OSTALI IZDELKI TE TRGOVINE
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
  1. € 172,00

    Pametna tehtnica Index

    Garmin trgovina
Stran
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo