Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Otroški center Beti in Cej

Oznake:

V otroškem centru Beti in Cej v BTC-ju se ponuja varstvo za otroke s pestrim programom!

Starši otrok od 3. do 12. leta starosti, si želite brezskrbnega nakupovanja in preživljanja prostega časa v BTC City Ljubljana, pa do sedaj niste našli ustrezne rešitve? Pripeljite svoje otroke v spodnjo etažo Emporiuma v Otroški center Beti in Cej.

Dejavnosti in urnik Otorškega centra Beti in Cej:

  • Vodena športna vadba po sistemu ElemeNta
Kdaj? Vsak dan od 18. do 19. ure

Zakaj ElemeNta? ElemenNta je poseben sistem gibalne in športne vzgoje. Prilagojena in v športnem laboratoriju, razvita didaktična oprema in metodični postopki omogočajo kakovosten proces motoričnega učenja in s tem približanja športa otroku. Otrokom omogoči, da se skozi igro spoznajo s 30-imi različnimi športi. Vadba je za otroke od 3. leta naprej.

  • Zabavna joga za otroke

Kdaj? Vsak četrtek od 17. do 18. ure
Zabavna joga za otroke je namenjena otrokom od 4. leta naprej. Spodbuja ustvarjalnost in pozitivno mišljenje. Otroci se učijo pravilnega dihanja, umirjanja ter jogijske položaje - seveda po otroško - igrivo, zabavno in sproščeno. Vključeno je tudi kreativno ustvarjanje in imaginacija.

  • Glasbena pripravnica

Kdaj? Vsako sredo od 17. do 18. ure
Glasbena pripravnica je namenjena otrokom, ki uživajo v glasbi, radi pojejo in plešejo. Primerna je za otroke od 3. do 8. leta. Glasbena pripravnica popelje vašega otroka na pravo pot do osnovne glasbene šole. Otroci bodo spoznali različno glasbo, ritme in glasbene inštrumenta. Prepevali bodo različne pesmice in se učili osnovne note.

  • Angleščina skozi igro

Kdaj? Vsak ponedeljek in petek od 17. do 18. ure
Za izredno učinkovito metodo učenja se je izkazala kombinacija učne vsebine s fizično aktivnostjo. Gibanje namreč povečuje zmožnost pomnenja. To kombinacijo uporabljmo tudi pri nas. Otroci se na zabaven in sproščen način učijo angleškega jezika. Namenjena je otrokom od 3. do 7. leta starosti.

  • Pravljična čajanka

Kdaj? Vsak torek od 17. do 18. ure
Pravljična čajanka je oblika knjižne vzgoje, ki otroka pripravlja in uvaja v pravljični svet s knjigo. S prebiranjem domačih in tujih pravljic ter basni si otroci bogatijo besedni zaklad. Pravljico nadgardijo tudi z risbico, dramatizacijo, petjem in igranjem na različne instrumente.

Vabljeni!

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo