Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Dormeo, studio BTC

Blagovna znamka Dormeo svojim kupcem zagotavlja zdrav in udoben spanec ter lepše bivanje v spalnici in zunaj nje. Ob zavedanju, kako pomemben je sproščujoč počitek za človekovo zdravje,  svoje izdelke izdeluje iz inovativnih, naravnih materialov po postopkih, ki zagotavljajo dolgoletno garancijo.

Trgovine Dormeo ponujajo vrhunska ležišča, poleg tega boste lahko izbirali med mnogimi odejami in vzglavniki, ki bodo navdušili različne okuse. Za celovito in popolno spalno okolje so vam na voljo tudi letvene podlage, zaščitne prevleke, kopalniški in dekorativni program ter razširjen program za vaše najmlajše z novim otroškim ležiščem z obračljivim antibakterijskim jedrom.

Pomembna novost v programu Dormeo je tudi tiho pohištvo Dormeo. Posteljni okvir odlikujejo trdni spoji, nastavljiva višina ležišča in dodatna zaščita pred vlago na spodnji strani. Vrhunski dizajn, kakovostni materiali in mojstrska izdelava prispevajo k njegovi neslišnosti.

Popolnoma neslišno je tudi odpiranje in premikanje  dodatnih elementov: drseče police, nočne omarice in predalnika. Montaža pohištva je izredno enostavna.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo