Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Slaščičarna Dulcis Caffe

Oznake:

Pri kreaciji sladkih mojstrovin v Dulcis Caffe je sodeloval chef Naser Gashi, slaščičar francoske šole Ecole Superieure de Cuisine Francaise. Naše poslanstvo je pripravljati bolj zdrave in dovršene sladice iz naravnih sestavin, ki ustvarjajo trende v svetu slaščic, kar nam vrhunsko osebje tudi omogoča.

V pregrešnost odete mojstrovine slaščičarne Dulcis Caffe boste doživeli v pristnem francoskem slogu. Sladkosti življenja vas bodo presenečale v oblik tort, sladic v čašah, malih tortic, različnih pit, pa tudi izjemnega domačega sladoleda in raznih napitkov.

Slaščice Dulcis Caffe so tudi del ponudbe naših ostalih slaščičarn in restavracij, na voljo pa so tudi na pogostitvah, ki jih organiziramo pod okriljem skupine Dulcis Gourmet ter po naročilu na zunanjih dogodkih, kjer izvajamo catering. Omeniti velja tudi ponudbo slaščic za razne dogodke, kot so rojstni dnevi, obletnice, poroke ter poslovnih daril.

Naši slaščičarski mojstri s svojim znanjem zagotavljajo inovativno ponudbo tort in ostalih slaščic ter z veseljem svetujejo pri odločitvi za nakup.

Slaščičarna Dulcis Caffe

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo