Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Zlatarna Aura

Zlatarna Aura in Zlatarna Karat je maloprodajna mreža trgovin z nakitom s poslovalnicami v Novem mestu in Črnomlju. Ponaša se z več kot 25 let izkušenj na področju prodaje, izdelave in oskrbe zlatega, srebrnega, briljantnega, bisernega in jeklenega nakita, nakita iz titana in tudi iz naravnih kamnov.

V poslovalnici Zlatarna Aura v BTC Cityju vam ponujamo najkvalitetnejše izdelke po ugodni ceni in strokovnim svetovanjem pri izbiri nakita. Po naročilu vam izdelamo tudi unikatni nakit po vaših željah.

S posebno pozornostjo se posvetimo mladoporočencema. V poslovalnici lahko tako izbirate med več kot 200 različnih parov zaročnih in poročnih prstanov ali naročite unikatna prstana, natanko takšna kot si želite. Še več, povabimo vas v našo delavnico na posebno brezplačno, a neprecenljivo doživetje izdelave lastnih zaročnih ali poročnih prstanov pod vodstvom zlatarskega mojstra! To pa še ni vse - vsakemu paru ob prevzemu poročnih prstanov podarimo tudi poročno blazinico!

Ker se poslovalnica nahaja v BTC Cityju, je na voljo mnogo brezplačnih parkirnih mest, poleg tega pa je dlje odprta kot naše ostale poslovalnice. Pred kratkim smo jo tudi popolnoma prenovili in vas vabimo k ogledu!

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo