Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Bencinski servis Maxen

Maxen je avtomatski bencinski servis, ki obratuje 24 ur na dan in 7 dni v tednu (24/7) in ne potrebuje osebja. Bencinski servis Maxen strankam ponuja odlično storitev, k čemur pripomoreta inovativna arhitekturna zasnova in uporaba najsodobnejše tehnologije. Servisi so okolju prijazni in presegajo vse varnostne zahteve in standarde.

Samopostrežni bencinski servisi Maxen bodo na voljo na različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Na večini lokaciji bodo poleg samega objekta za natakanje goriva postavljeni tudi samopostrežni prodajni avtomati, ki bodo napolnjeni z artikli široke potrošnje. Sodobna tehnologija omogoča optimalno delovanje celotnega sistema in prinaša strankam visoko kvaliteto storitev.

Plačevanje je tako možno s plačilnimi karticami ter z mobilnimi telefoni (Moneta). Plačevanje je možno z naslednjimi plačilnimi karticami:

  • Mastercard
  • Eurocard
  • BA Maestro
  • Maestro
  • DKV
  • Visa
  • Diners

Spremljanje nivojev goriva v rezervoarjih in pravilnega delovanja vseh sistemov, nadzor in kontrola delovanja varnostnih sistemov, video nadzor in vse ostale funkcije so nadzorovane in upravljanje na daljavo.

Distribucija goriva je načrtovana na nivoju celotnega podjetja, ki zagotavlja optimalno distribucijo goriva do vsakega bencinskega servisa z minimalno udeležbo operaterjev, brez izpada goriva, z načrtovanjem porabe, planiranjem optimalnih transportnih poti in upravljanje dostave.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo