Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Salon Creatina

Prodajalne Salon Creatina so specializirane za prodajo tekstilnih izdelkov za opremo doma. Prodajni program obsega: preproge, talne obloge, tekače, dekorativne preprogice, posteljnino, otroška posteljnino in otroški tekstil ter Home Decor (odeje, zavese, brisače, okrasne blazine, sedežniki, dekorativni prti, tapetniško blago, gospodinjski tekstil, voščeno platno, Simpatex in Comfortex tekači in kopalniške garniture).

V Salonu Creatina je največja ponudba preprog, talnih oblog in tekačev  v Sloveniji. Ekskluzivno so na voljo preproge priznanih evropskih proizvajalcev.

Velika izbira  tekstilnih in PVC talnih oblog  v  različnih vzorcih, barvah in različnih kakovosti. Talne obloge vam po želji odrežejo in zarobijo.

Med posteljnino so, ekskluzivno samo v Salonu Creatina, kvalitetne rjuhe, vzglavniki, prešite odeje in posteljne garniture priznanih evropskih znamk. Vsa posteljnina je izdelana v Evropi. Posebno eko linijo predstavljajo prešite odeje in  vzglavniki iz 100% naravnih materialov (volna, bombaž, tencel, bamboo, ingeo). Otroška posteljnina ima originalno Disney in druge priljubljene licence. Izdelana je v Evropi iz kvalitetnega 100% bombaža in kvalitetnim globinskim tiskom.

Prodajno osebje v prodajalnah Salon Creatina je visoko specializirano za svetovanje. Home Decor  v Salonu Creatina vam tudi omogoča, da postopoma z izbranim okusom preoblikujemo videz svojega doma.

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo