Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Salon Creatina

Saloni Creatina so specializirani za prodajo tekstilnih izdelkov za opremo in dekoracijo doma. Široko izbiro preprog, talnih oblog in tekačev dopolnjuje še ekskluzivna ponudba preprog priznanih evropskih proizvajalcev. Talne obloge in tekače vam po naročilu tudi izrežejo in zarobijo.

V ponudbi najdete tudi širok izbor zaves ter različne vrste karnis in dodatkov. Zavese sešijejo tudi po naročilu glede na vaše želje in potrebe, poleg tega pa naredijo tudi izmere in izvedejo montažo. Izbirate lahko med vrsto različnih materialov in vzorcev, vse od klasičnih in dekorativnih zaves, lamelnih in panelnih ter plisejev, rolojev in senčil. 

Če vaš dom potrebuje osvežitev, ne spreglejte programa Home Decor, ki ponuja dekorativne tekstilne izdelke za vsak prostor vašega doma. Za udobno spanje pa lahko izbirate med prešitimi odejami in vzglavniki, pregrinjali in rjuhami ter ekskluzivno ponudbo posteljnine priznanih evropskih blagovnih znamk. 

Tudi za najmlajše se najde marsikaj, posebej navdušeni pa bodo nad posteljninami z originalno Disney in drugimi otroškimi licencami.

V Salonih Creatina ste v pravih rokah, saj je prodajno osebje visoko usposobljeno za svetovanje. 

 

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo