Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Indoor Karting

Oznake:

V dvorani nasproti Koloseja-Karting center BTC vas od 28.7.2014 čakajo popolnoma novi gokardi, ki vas vabijo v objem udobja, hitrosti in adrenalina. 

Za vas lahko pripravimo rojstnodnevno zabavo, poslovno zabavo, "team building", novoletno zabavo..., ki združuje adrenalinski del na stezi in zabavni del v Rollbaru.

V lokalu vam poleg kvalitetne ponudbe pijač lahko organiziramo prehrano, zabavni del prireditve pa lahko popestrimo z glasbenimi vložki (Dj, glasbena skupina), moderatorjem, plesno skupino, kar bo vašo zabavo naredilo nepozabno.

Za vse, ki bi se radi podrobneje seznanili s karting športom smo pripravili različne oblike izobraževanja in tečaje pod vodstvom Lucije Živec, primernih tako za najmlajše kot tudi starejše ljubitelje kartinga.

V lokalu Rollbar vam postrežemo z izbrano ponudbo pijač, toplih napitkov in prigrizkov. V prijetnem, dirkaškem, okolju pa si lahko na velikem platnu ogledate prenose dirk formule 1 in ostalih najzanimivejših športnih dogodkov. Prav tako pa ne smete zamuditi večerov ob koncu tedna, ko za vzdušje skrbijo Dj-ji z izbrano glasbeno ponudbo in vam v Rollbaru ponudimo akcijske cene pijač.

Predhodna rezervacija za karting vožnjo je obvezna.

Indoor Karting

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo