Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Playa Ljubljana

Playa je lokal z vsebino, ki bo gostil tematske večere, degustacije vin, rumov; after work in after shoping druženja, mesečne Cosmo in Elle dogodke, modno obarvane večere s predstavitvami kolekcij oblačil in modnih dodatkov in še in še.

S pričetkom toplejših dni prihaja tudi poletna terasa in popestritev ponudbe. Koktejl lista, osnovana na londonskih barmanskih smernicah, obsega z vsemi sadnimi izpeljankami cca 80 alkoholnih in brezalkoholnih koktejlov. Sveže sadje, kombinacije z zelenjavo in zelišči bogatijo in popestrijo izbiro. Ljubitelji ruma, pijače sužnjev, piratov, mornarjev, revolucionarjev, pustolovcev in umetnikov lahko izbirajo med ponudbo rumov, staranih rumov in jih kombinirajo s čokolado ali pa cigaro.

Julis Meinl, prva dunajska kava pripravljena na naš način..pestra izbira pravih, sadnih in aromatiziranih čajev. Vse skupaj tvori novo, priljubljeno zabavno zbirališče tako ob dobri jutranji kavici, popoldanskem čaju ali večernem druženju, kjer ne manjkajo znani obrazi slovenske estradne scene.

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo