Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Mladinska knjiga, knjigarna, papirnica in Svet knjige

Oznake:

V Knjigarni in papirnici Mladinska knjiga, v okviru katere deluje tudi prvi slovenski knjižni klub Svet knjige, so na voljo vse aktualne izdaje knjig vseh slovenskih založnikov. Na voljo so leposlovne knjige, priročniki, leksikoni, najrazličnejši romani, svetovne uspešnice, otroške in najrazličnejše druge knjige.

Ponudbo papirnice zaokrožujejo številni izdelki, primerni in uporabni za domačo pisarno in tudi za poslovno rabo: pisala, različni papirji, pisarniški pripomočki in dodatki. Na voljo so seveda tudi šolske potrebščine, v času šolske sezone pa tudi učbeniki in delovni zvezki. Beležnice, dnevniki, koledarji, obeski, nalepke … in še marsikakšen droben, uporaben in simpatičen izdelek, primeren tudi za darilo, boste našli v prodajalni Mladinske knjige.

Svet knjige

V Svetu knjige najdete najbolj zaželene, zanimive in aktualne knjige, glasbene in filmske izdaje, igre in igrače. Vse, kar je predstavljeno v katalogu, vam je na voljo tudi na policah klubskega centra. Posebnost raznovrstnega programa je knjiga četrtletja, še posebej skrbno izbrana, po ugodni, tudi do 60 % nižji ceni.

Velika klubska posebnost so ekskluzivne izdaje, ki jih ni mogoče dobiti nikjer drugje: svetovne uspešnice, odlični romani in priročniki za vso družino. V Svetu knjige najdete tudi vse zvrsti glasbe, najboljše in najnovejše igrane filme, priljubljene animirane filme za otroke, zabavne in didaktične igre in igrače.

Vse knjige v Svetu knjige so zajamčeno najmanj 20 % cenejše kot v knjigarnah, ugoden pa je tudi nakup ostalih izdelkov v programu. Člani lahko uveljavljate tudi dodatni popust pri obisku gledaliških predstav, prireditev, pri drugih nakupih, na izletih in potovanjih. Če pridobite v Svet knjige novega člana, izbirate med bogatimi nagradami.

Ciciklub

V prostoru knjigarne deluje tudi otroški knjižni klub Ciciklub s knjigami za otroke od rojstva do 9. leta starosti in nasveti za starše. Tudi Ciciklub jamči kakovost svojih storitev in 20 % nižje cene za vse svoje knjige, pri knjigah meseca pa prihranite še več.

 

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo