Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Emporium

Oznake:

12. oktobra 1999 je Claudia Schiffer slovesno odprla Emporium, takrat največji modni nakupovalni center med Benetkami in Dunajem. Vse do danes s ponudbo več kot 111 svetovno priznanih blagovnih znamk urbane, visoke in športne mode za ženske, moške in otroke, Emporium ostaja sinonim za modo, kvaliteto in prijetno nakupovalno doživetje. 

Poleg velike izbire raznovrstnih modnih kosov v Emporiumu po predhodnem dogovoru nudijo tudi dodatne storitve, ki strankam olajšajo nakupovanje. V vsakodnevni naglici in krmarjenju med številnimi obveznostmi običajno zmanjka časa za dolgotrajno brskanje za pravimi oblačili. Zato vam Emporium s pomočjo modnih strokovnjakov nudi brezplačno svetovanje ob nakupu oblačil za vse priložnosti. V primeru, da je treba kupljene izdelke prilagoditi vaši velikosti, vam je na voljo šivalnica, kjer vam jih brezplačno zarobijo, zašijejo, skrajšajo ali podaljšajo.

V osrednjem delu Emporiuma diši tudi po kavi, saj lahko kar med nakupi smuknete še na hitro družabno kavico v Cafeterio.

 

 

Kategorije:

Trgovina sporoča

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo