Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Kalček, ekološka trgovina

Kalček ponuja najboljše ekološke izdelke priznanih blagovnih znamk. V ponudbi so vsi izdelki, ki jih sicer najdete v konvencionalnih samopostrežnih  trgovinah s to razliko, da so v Kalčku vsi izdelki ekološki.  Kalček ponuja sveža in pakirana živila. Na voljo so med drugim: sveže ekološko sadje in zelenjava, mlečni izdelki, kruh in pecivo, siri in drugi izdelki iz delikatese, žita, moke in testenine, sladki prigrizki, tudi brez sladkorja, sojini izdelki, pripravljene jedi, zelenjavni in sadni namazi, mleko in mlečni izdelki, sokovi in napitki, vino in pivo, kave in čaji, izdelki, primerni za makrobiotiko in različne diete, okolju prijazna čistila, izdelki za nego telesa in kozmetični izdelki, eterična olja, izjemno široka izbira izdelkov brez glutena, največja izbira veganskih izdelkov in še več… Velik poudarek je  na ekoloških živilih slovenskega porekla.

Ekološke trgovine Kalček od leta 1989 kot prvi ponudnik ekoloških prehranskih izdelkov v Sloveniji nudijo najboljše ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja. Poslanstvo Kalčka je, da strankam nudi podporo pri izboljševanju načina prehranjevanja in življenjskega sloga. Družba to uresničuje skozi ponudbo izbranih ekoloških izdelkov, s pomočjo strokovnega svetovanja in z organizacijo raznovrstnih predavanj, namenjenih novim spoznanjem. 

Ekološke trgovine Kalček ponujajo vse izdelke, ki so jih kupci vajeni iz konvencionalnih trgovin, vendar s to razliko, da je med več kot 3700 izdelki v ponudbi 98,5 % izdelkov certificirano ekoloških. Nekaj izdelkov, ki jih ni mogoče dobiti v ekološki kakovosti, je posebej označenih.  

Kalček v Dvorani 6

Foto: BTC

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo