Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Hot'Horse in Solatni bar

Oznake:

Na Trgu mladih, kjer se vrvež nikoli ne ustavi, vas pričakujemo s hitro malico v času vašega kosila ali med vašimi nakupovalnimi užitki. Brez skrbi, pri nas boste zagotovo našli nekaj za svoj okus in nikoli ne boste ostali lačni.

Prenovljena okrepčevalnica vabi poglede s svežim, lesenim interierjem in zelenimi detajli, ki prostoru dodajajo pridih narave. Na seznamu izdelkov iz Hot´Horse ponudbe po novem najdete izvrstno konjsko zarebrnico ali pa se odločite za preizkušeno različico, denimo Horseburger; prvi in edini originalni burger iz konskega mesa. Če si želite še več, lahko naročite dodatno pleskavico, mesni sir ali jajce v vašem burgerju. Kaj pravite na dvojni Horseburger ali mesni sir? Ste kos izzivu?

Že na sosednjem pultu pa lahko uzrete skorajda neskončen izbor sestavin iz ponudbe Solatnega bara, ki se je pridružil v prenovljeni Hot´Horse okrepčevalnici. Široki paleti že pripravljenih okusov so se pridružile tri nove solate

  • Kraljevska solata,
  • Poletna solata in
  • Solata z ajdo.

Še vedno pa priljubljene solate lahko naročite kar prek spleta in jo prevzamete v Solatnem baru.

Solatni bar je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure, po 16. uri pa lahko prevzamete že v naprej pripravljene solate, ki so razstavljene v vitrini. Poleg dobite preliv po izbiri.

Sicer pa je bistvo in srce izdelkov Hot´Horse že dve desetletji, od samega začetka konjsko meso znanega proizvajalca in slovenskega porekla, ki ga v različnih variacijah postrežemo skupaj s sveže pečenimi krušnimi dobrotami, sočno zelenjavo ter raznolikimi namazi in prilogami.

Široka izbira izjemno kakovostnih in domiselnih jedi iz Hot´Horsa zagotovo nikogar ne bo pustila pristranskega in lačnega. Mimogrede, pripravljate piknik ali pojedino? Skočite v našo mesnico Hot´Horse Deli ali pa naročite, vse, kar potrebujete, kar v spletni mesnici, mi pa vam bomo vaše naročilo z veseljem dostavili.  In še namig: če niste prepričani, kaj bi pripravili, pokukajte med naše recepte in spoznali boste, zakaj je priprava jedi iz konjskega mesa enostavna, okus pa božanski.

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo