Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Fitnesshop

Oznake:

Fitnesshop trgovina deluje že od leta 1992, kjer smo kot majhno družinsko podjetje pričeli s prodajo športne opreme. Trend športne opreme se je povečeval in spreminjal in še do danes sledimo tem trendom.

Če želite doživeti izkušnjo, ki jo niste še nikjer,  potem morate priti v našo poslovalnico in povprašati za nasvet. Zagotavljamo vam, da takšne razlage in takšne izkušnje, ne boste več doživeli. Če vas bo karkoli zanimalo, boste videli, kaj vse boste izvedeli. To nam potrjujejo tudi naše zadovoljne stranke, ki so že priporočile našo trgovino. Priporočila si lahko pogledate tukaj (z miško se morate le pomakniti navzdol).

Trgovina s športno opremo Fitnesshop vam ponuja izdelke za vadbo doma ali v gymu. Pri nas dobite različno fitnes opremo, kamor spadajo fitnes - vadbene klopi, klopi za trebušnjake, večfunkcijske naprave, sobno kolo, tekalne steze, eliptiki in veslaške naprave.

Ker pa se trend vadbe zelo spreminja in postaja funkcionalna vadba vse bolj popularna imamo različne pripomočke za Crossfit opremo ali funkcionalno vadbo. Sem spadajo kettlebell uteži, olimpijske uteži, kletka, medicinke, sandbagi, vadbene vrvi, ovire, elastike za dvigovanje (pull up elastika), power tower postaja, drog za dvigovanje, povoji za roke, koordinacijska lestev, gimnastični krogi, intervalni timer, štoparica, hitrostni vlečni obtežilnik, kladiva, bradlja, power wheel, suspension trainer trak, kolebnice…

Ker je zaradi vse večjega povpraševanja po gibanju in funkcionalni vadbi pa so seveda posledično tudi vse bolj pogoste bolečine in poškodbe. Imamo tudi ogromen asortiman za rehabilitacijo in masažo kot so masažni valji, elastike, fitnes elastični trakovi, hladno-mrzli masažni valj, mini medicinke, masažna palica, masažna žogica, krepilec rok, krepilec zapestja, fleksa palica, balanserji, ravnotežna blazina in še mnogo drugo.

Smo tudi ekskluzivni zastopnik znamke Tunturi in Phoenix Budo.  Najdete pa tudi druge blagovne znamke, ki jih dobite tudi drugje.

Fitnesshop

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo