Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Polleo Sport Megastore

Otvoritev: 15.09.2018

Polleo Sport Megastore je največja trgovina na področju Evropske Unije in je del največje specializirane verige trgovin športne in zdrave prehrane za športnike, rekreativce in ljudi, ki jim je zdravje na prvem mestu.

Polleo Sport

V naših trgovinah najdete visoko izobražene ljudi, ki vam bodo nudili nasvete o aktivnejšem življenju, zdravem prehranjevanju in pripomogli k dosegu vaših športnih ali osebnih ciljev, še hitreje in varneje.

Naše ožje področje specializacije so proizvodi športne prehrane in prehranski dodatki, kateri ob pravilnih in pravočasnih nasvetih naših strokovnjakov postajajo glavno orodje pri doseganju ciljev. Nudimo vam dostop do blagovnih znamk Optimum Nutrition, Myrotein, QNT, BSN, Scitec, MVP, Polleo Sport Proseries, Numbers are good,...

Ob športni prehrani, lahko uživate v nakupu športnih oblačil in obutve specializirane za trening, ter izbirate med vrhunskimi znamkami kot so Nike, Under Armour, Reebok in Zoe Leggings. Ob najširši izbiri najkvalitetnejših blagovnih znamk športne prehrane in športnih oblačil, pa lahko izbirate tudi med izdelki iz kategorije fitness in borilne opreme, z najbolj prepoznavno blagovno znamko Everlast. Tudi za ljubitelje bio in super prehrane je poskrbljeno s prav posebnim bio kotičkom.

Ob naštetem so vam v naših poslovalnicah na voljo tudi pametne športne ure svetovnih znamk Garmin, Suunto, Samsung in Polar.

V naših prostorih prav vsak najde popoln izdelek zase, ter svoje cilje. Obiščite nas, ter skupaj z našimi vrhunsko izobraženimi svetovalci poiščite prave izdelke za vaše cilje in potrebe.

Polleo Sport Megastore

Polleo Sport Megastore je edinstvena in prva poslovalnica na področju EU, ki se razprostira na 450 kvadratnih metrih, ter nudi edinstveno nakupno izkušnjo. Poseben Zoe kotiček ponuja najširšo izbiro Zoe Leggings oblačil, ki so edine,  ki združujejo modo in najnovejše fitnes tehnologije.

Obiščite nas v najbolj moderni in največji poslovalnici v Evropi in se prepustite edinstveni izkušnji!

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo