Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Dollar

Oznake:

Podjetje Dollar spada med eno vodilnih podjetij, ki se že več kot 25 let ponaša z bogatim bio posteljnim programom. Vsa ta leta smo strogo specializirani v prodajo kakovostnih bio ležišč, letvenih dna in vzglavnikov. Prodajni asortiman dopolnjujemo s kakovostno posteljnino in odejami iz naravnih materialov. Zavedamo se, kako pomemben je kakovosten in zdrav spanec, zato stremimo k izbiri le najboljših in zdravju prijaznih materialov.

Posebno pozornost namenjamo predvsem ležiščem. Več kot tretjino življenja namreč prespimo, zato je čas, namenjen počitku, še kako pomemben. Ne le za vaše zdravje, ampak tudi za celotno počutje. Izbira primernega ležišča v vašem življenju predstavlja poglavitno vlogo, ki je ne smete zanemariti. Da boste v množici ostalih ležišč znali prepoznati tisto, ki bo vašemu spancu prineslo višji nivo udobja, smo tukaj mi, ki vam bomo z veseljem pomagali pri vaših odločitvah in izbiri za vas primernega ležišča.

Podjetje Dollar več kot 25-letni tradiciji vrhunske kakovosti ponosno dodaja še oznako, da so vsa ležišča narejena v Sloveniji. Popoln nadzor nad materiali in izdelavo vodi v uspeh z neprimerljivo mero zadovoljstva.

Dollar. Spanje. Z naravo. Po vaši meri.

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo