Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Šulc, sedežne garniture

Sedežne garniture Šulc® v celoti izdelujemo v Sloveniji. Preverjena slovenska kakovost. Uporabljamo najkakovostnejše materiale od znanih in uveljavljenih slovenskih proizvajalcev/dobaviteljev z dolgoletno tradicijo – podpiramo vrhunsko slovensko kakovost!
Kot direktni slovenski proizvajalec sedežnih garnitur vam garantiramo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Sedežne garniture po meri

Sedežne garniture Šulc® so popolnoma prilagodljive potrebam vašega dnevnega prostora. Za vas razvijamo tudi povsem inovativne rešitve in dodatke, ki vašo sedežno garnituro naredijo unikatno. 
Izdelamo vam tudi model, ki ga nimamo v ponudbi, takšnega povsem po vaših željah! Od vas potrebujemo le sliko sedežne garniture, vse ostalo naredimo mi.

Vrhunsko pravo goveje usnje

Ena beseda kakovost opiše v celoti - Mercis (SLO)! Enostavno preverljiv, kakovosten dobavitelj usnjenih prevlek z 23 letno tradicijo. Vse sedežne garniture Šulc® so oblečene v kakovostno Mercisovo pravo goveje usnje.

Ekstremno velika izbira tkanin

Od klasičnih pa vse do Aquaclean tehnologije.

Mercis: Amara, Beltempo, Mystic, Nabucco, Radiant in ostale tkanine so tkanine prihodnosti za sedanjost. Vrhunska kakovost in popolna odpornost na madeže.

Garantiramo!

  • Kratek dobavni rok: Za izdelavo vaše sedežne garniture garantiramo dobavni rok le 30 delovnih dni! Dajemo pisno garancijo na dobavni rok.
  • 5 let brezhibnosti: Nudimo 5-letno garancijo na konstrukcijo/ogrodje sedežne garniture ter 2-letno garancijo na usnjene/tekstilne prevleke, ter polnila sedežnih garnitur. Obiščite nas v našem razstavnem salonu in predstavili vam bomo naše znanje.

Garantiramo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Sedežne garniture Šulc® so v celoti izdelane v Sloveniji iz vrhunskih materialov. Ogrodje iz Murales lesa (SLO), Slovenijales okrasni les (SLO), enojno/dvojno kovinsko vzmetenje, Plama-pur polnila (50 letna tradicija - SLO), Mercis pravo usnje / tkanine (23 letna tradicija - SLO).

Kot direktni proizvajalec garantiramo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Verjamemo v svojo ceno, zato, če ste ugodnejšo ponudbo z našimi kakovostnimi materiali dobili drugje, potem vam ponudimo enako ceno, h kateri dodamo še 5% popust.

Obročno odplačevanje do 36 mesecev

V sodelovanju z banko NKBM (velja za komitente in nekomitente) vam omogočamo nakup sedežne garniture v vrednosti do 4.000,00€ na do 36 obrokov. Kakovostna slovenska sedežna garnitura je lahko v vašem domu že od 50,00€ mesečno.

V našem BTC razstavnem salonu, vam pripravimo vse potrebno za sklenitev obročnega odplačevanja.

 >> Več na spletni strani

 

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo