Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

MAC

V trgovini M·A·C Cosmetics se srečujeta umetnost ličenja in popolno svetovanje z namenom osveščanja o vseh prednostih M·A·C kozmetike.


M·A·C ponuja širok izbor izdelkov, od podlag za vse tipe kože do širokega izbora odtenkov ličil za veke, ustnice in obraz. V trgovino M·A·C vsak mesec prihajajo novi izdelki in omejene linije ličil, ki jih obožujejo uporabnice po vsem svetu.


Kupci lahko v trgovini M·A·C najdejo izdelke za ličenje s pomočjo profesionalno izobraženih umetnikov ličenja, ki svetujejo najnovejše trende in tehnike ličenja.


M·A·C (Make-up Art Cosmetics) je vodilna blagovna znamka profesionalne kozmetike in spada pod okrilje Estee Lauder Companies, Inc. ustanovljena v Torontu (Kanada) leta 1984. Priljubljenost blagovne znamke je skozi leta naraščala zahvaljujoč ustnemu prenašanju med umetniki ličenja, modeli, fotografi in novinarji po celem svetu. M·A·C je danes prisoten v 110-tih državah.


Sledite blagovni znamki M·A·C na Twitter-ju, Periscope-u, Snapchat-u in Pinterest-u (@MACcosmetics) ter postanite M·A·C oboževalec na Facebooku (facebook.com/maccosmetics), sledite M·A·C -u na Instagramu (instagram.com/maccosmetics) in si oglejte M·A·C posnetke na YouTube-u (youtube.com/maccosmetics). Za informacije o M·A·C lokacijah obiščite maccosmetics.com.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo