Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

V - Ambienti, salon zaves

Salon zaves V - AMBIENTI se nahaja znotraj poslovne stavbe Merkur v BTC Ljubljana in je specializirana prodajalna zaves ter senčil. Ponujamo širok nabor materialov v različnih barvah, strukturah in dezenih, s katerimi poizkušamo ustreči željam naših strank in rešiti izzive, ki jih ponujajo bivalni in poslovni prostori.

Okenske dekoracije nudijo zaščito pred pogledi in izolativnost v vseh letnih časih. Kljub temu, da zavese pogosto enačimo z lovilci prahu, temu že dolgo ni več tako, saj so zavese postale pomemben dekorativni element prostora, kateremu dodajo končno podobo, mehkobo, toplino in prijetnost bivanja.

Zaradi številnih izvedb okenskih dekoracij, se je pogosto težko odločiti kaj bi najbolje pristajalo ambientu oziroma obstoječi opremi prostora, iz tega razloga vam s strokovnim svetovanjem pomagamo pri vaši odločitvi ali vam jo olajšamo. V kolikor ne najdemo ustrezne rešitve v našem salonu, opravimo dodatno svetovanje in izmero tudi na vašem domu. Večina naših zaves je izdelanih po meri, po potrebi pa vam jih tudi zmontiramo.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo