Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Cyber Print Shop

Oznake:

Imate morda tudi vi v računalniku in mobilnemu telefonu polno slik, ki bi jih radi ohranili ali delili? Bi želeli s svojimi otroci, starši ali prijatelji obujati spomine pri pregledovanju albuma s fotografijami? Ali narediti svojo fotoknjigo? V Cyber Print Shopu lahko izdelajo fotografije za vas, vam pomagajo pri pregledovanju fotografij in uporabi fotoaparata, kartic ali USB ključka oz. vam nudijo pomoč pri spletnem naročanju. Naredijo fotografije za dokumente ali veliki plakat najljubšega pevca za v sobo vašega najstnika. In če imate minuto časa, si lahko ogledate in kupite klasičen, moderen ali nostalgičen fotookvir ali fotoalbum.

Se pripravljate na poroko, rojstni dan, poslovni dogodek? Potrebujete letake, vizitke, vabila ali unikatno darilo za slavljenca in presenečenje za bodočo nevesto/ženina? V Cyber Print Shopu idej nikoli ne zmanjka. Lahko vam naredijo majico, ki bo le vaša, skodelico, ki vas bo pri pitju vročega čaja popeljala v svet čarovnije ali pa vam gravirajo ključavnico za most zaljubljencev. In še bi lahko naštevali.

Potrudijo se tako za mala kot velika podjetja. Izdelajo vam brošure, cenike, letake, plakate, nalepke, žige... Vprašajte, pošljite povpraševanje, pišite jim ali jih pokličite. Količine so poljubne glede na vaše potrebe.

 

Cyber Print Shop

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo