Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Golden Rose

Ličila Golden Rose proizvaja podjetje Erkul Cosmetics že od leta 1983. Podjetje je eno vodilnih svetovnih proizvajalcev v kozmetičnem sektorju s 30-letnimi izkušnjami. Znamka Golden Rose je med petimi vodilnimi proizvajalci laka za nohte na svetu. Svoje izdelke prodajajo v več kot 90 državah in na kar petih celinah. In od letos končno tudi v Sloveniji. 

Golden Rose kozmetika ponuja široko paleto ličil. Od pudrov, maskar, senčil, lakov za nohte, rdečil, črtal za oči, maskar... Golden Rose je znan kot specialist za lake za nohte. Ponuja veliko linij lakov – od mat, do svetlečih in hitro sušečih, vsaka linija pa ponuja neskončno paleto modnih in edinstvenih barv in odtenkov.

Ličila Golden Rose so izdelana na podlagi visokih standardov kakovosti in so na voljo po zelo dostopnih cenah. Izdelki so proizvedeni s pigmenti in surovinami, ki so skladni s predpisi FDA in EU ter so uvoženi iz Amerike in Evrope.

Surovine in embalažni materiali, ki se uporabljajo v proizvodnem procesu, so fizično, kemično in mikrobiološko testirani v laboratorijih, opremljenih s tehnološkimi napravami. Izdelki zadovoljujejo Zahtevo o varnosti izdelkov EU 1223/2009. Vsi izdelki pred prodajo v evropskih laboratorijih opravijo preizkus varnosti. Surovine in izdelki pri proizvodnji kozmetike Golden Rose niso testirani na živalih!

Kozmetika podjetja Erkul Cosmetics ima certifikat o najpomembnejših standardih kakovosti in tudi higienske: ISO 22716: 2007, kozmetični certifikat GMP (Good Manufacturing Practices) in ISO 9001-2008 (Sistem vodenja kakovosti).

Razvijajo zanesljive izdelke, ki izpolnjujejo pričakovanja kupcev in primernost z mednarodnim pravom in predpisi. Izdelki so visoko kakovostni in skladni z 22.716 ISO: 2007 kozmetične-GMP in ISO 9001: 2008 pravil sistema vodenja kakovosti.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo