Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Svilna pot

Oznake:

Trgovina Svilna pot - BTC ponuja pestro paleto začimb, čajev, eksotičnih sladic in prehranskih sestavin za pripravo azijskih jedi. 

Posebnost ponudbe predstavlja tehtanje začimb in čajev, kot na tržnicah Svilne poti. Tehtamo in meljemo tudi kavna semena iz butične pražarne s 30 letno tradicijo praženja. 

Azijsko ponudba sestavljajo izbrani azijski proizvodi od Japonske do Turčije s poudarkom na kakovosti in pristnosti. V ponudbi boste našli vse osnovne sestavine za pripravo pravih azijskih jedi kot so razni riži (za suši, basmati, jasminov, lepljivi, črni idr.), različne vrste moke (riževa, čičerikina idr.), rezancev (ajdovi, tapiokini, riževi idr.), omak (sojine, ribja, ostrigina, teriyaki...),  začimbnih past (za razne karije, japonski miso...), pestro izbiro indijsek leče oz. daal-ov, čatnijev, uspešnico korejske kulinarične diplomacije kimchi, t.j. začinjeno fermentirano zelenjavo...in še mogo več.

S sezamovo pasto (tahini), lokumi, halvami in drugimi izdelki je poskrbljeno tudi za za ljubitelje bližnjevzhodne hrane.

Med ponudbo sladkih prehranskih izdelkov prav gotovo izstopajo prave turške baklave, ki jih za njih tedensko peče turški pek v Zagrebu in široka izbira riževih cmočkov z različnimi nadevi "mochi".

 

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo