Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Mali TehnoVed

Oznake:

Trgovina mali TehnoVed se nahaja v ljubljanskem BTCju v spodnji etaži Dvorane A. Je del podjetja Krugozor d.o.o., ki se ukvarja z izobraževanjem tehničnih ved mehanike in robotike ter prodajo konstrukcijskih igrač različnih svetovnih proizvajalcev.

Vizija podjetja je ustvariti dodano vrednost s spodbujanjem otrokove inovativnosti, ustvarjalnosti in domišljije skozi igro in izziv. S pridobljenim znanjem in povezavami želimo približati svet konstrukcijskih in ustvarjalnih igrač vsem starostnim skupinam otrok in mladine ter tako pri otrocih ustvariti zanimanje za omenjene vede.  S tem namenom  za vaše malčke organiziramo tudi krožke in dogodke pri katerih otroci pod vodstvom mentorjev preizkušajo in sestavljajo različne izdelke iz igrač naših prodajnih znamk.

Prirejamo tekmovanja, predstavitve in različne zabavne dogodke kjer otroci skozi igro spoznavajo inovativne procese ter tehnološkega razvoja. S prispevkom k razvoju otrokove inovativnosti, ustvarjalnosti in domišljije, gradimo in sestavljamo lepši in boljši jutri. 

Mali TehnoVed

Kategorije:

Dogodki v BTC City
  • Ne prezrite

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo