Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

ABC Pospeševalnik

ABC accelerator v Ljubljani je del ABC (Business Acceleration City) skupine, ki jo sestavljajo ABC Hub v Ljubljani, ABC accelerator v Ljubljani, Venture Gates v Münchnu in ABC Global Home v Silicijevi dolini.

Jasno opredeljene 4 stopnje povezujejo celotno ABC mrežo.

  • Stopnja 0 -ABC Hub, skupnost, ki razvijalcem idej in podjetij nudi popolno okolje za zagon.
  • Stopnja 1 – ABC Accelerator, namenjen startup podjetjem v začetni fazi z že oblikovanim oziroma razvitim produktom, ki iščejo investicije do 1 milijona evrov. Svoje produkte in rešitve v ABC Acceleratorju podjetja testirajo in ocenjujejo v idealnem testnem okolju, v Ljubljani.
  • Stopnja 2 - Podjetniški Hub, Venture Gates v Münchnu je namenjen startup podjetjem, ki iščejo investicijo do 5 oziroma 10 milijonov evrov v sodelovanju z nemškimi podjetji, osredotočena na evropski trg.
  • Stopnja 3 - Global Home v Silicijevi dolini je namenjen startup podjetjem, ki se osredotočajo na prodor na ameriški trg in iščejo večje investicije ter partnerje.

Vse stopnje podjetjem nudijo okolje v katerem se ta nemoteno osredotočijo na svoj »core product«. Programi ob pomoči mentorjev, izobraževanj in treningov, ki so jih deležne ekipe startup podjetij, ponujajo idealno okolje za pospešeno rast, predor na trg, razvoj, usmeritev in seveda uspeh. ABC deluje po unikatnem in prepoznavnem družinskem pristopu in ustvarja trdno vez med ekipami, njenimi člani, mentorji in ABC timom.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo