Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

ABC HUB

Acceleration Business City HUB je prostor za mlada podjetja in startup-e, ki so željni po ustvarjanju zdravega in kreativnega ekosistema znotraj regije. ABC HUB obsega več kot 2.000 m2 in nudi vse kar mlado podjetje potrebuje za uspešen začetek.

V ABC HUBu je za mlada podjetja, ki so nekoč bila del ABC Pospeševalnika in za druga mlada podjetja iz Slovenije in tujine

  • 11 velikih pisarn in
  • 3 premium pisarne

Slovenija ima edinstven poslovni trg in kot taka potrebuje edinstven  inovacijski center, ki bo omogočal pogoje za zagotavljanje vsega, kar potrebujejo za  zagon.

>>Online rezervacije

Fleksiblni in Fiksni co-working prostori

Fiksni skupni delovni prostori (co-working fix) so na voljo za uporabo tako posameznikom, kot tudi podjetjem in vključuje poslovni prostor s fiksno (stalno) mizo. Vse svoje osebne ali delovne stvari se lahko enostavno pospravi v predalnik na ključ pod delovno mizo. Skupne fiksne prostore se lahko uporablja za obdobje od 30 do 90 dni, ponudba pa vključuje uporabo vse infrastrukture v ABC hubu (kuhinjo, parkirišče, IT,) sejne sobe in učilnice.

3 velike sejne sobe

Potrebujete prostor za pomemben sestanek z vašimi potencialnimi investitorji, poslovnimi partnerji ali mentorji? Odlično! Imamo rešitev za vas! Tri velike, tihe, sejne sobe bodo zadovoljile vase potrebe in vam zagotovile podpis pri tisti veliki investiciji, katere se že dolgo obetate!

Tihi kotički

Ključ do uravnoteženega življenja je notranji mir. Vsi kdaj potrebujemo tihi kotiček, kjer se svet ustavi za trenutek in se nam misli zbistrijo. Za vsaj 15 minut dnevno si vsak lahko privošči, da se odpočije in opazuje, kako svet razpada. ;)

Akademija znanja

Ta prostor se bo uporabljal za izvajanje dejavnosti različnih podjetij.  Akademija ima to prednost, da jeprostor enostavno pregraditi in zagotoviti dve učilnici, ki sta pripravljeni na lekcijo. Učilnici sta opremljeni s tablo, projektorjem, mizami... Za večje skupine pa se pregrada podre, da se ustvari večjo dvorano. Skupaj z Zavodom Ypsilon bo ABC HUB zagotovil različne stebre znanje. Ostanite pozorni na prihajajoči program in informacije posameznih delavnic.

Velika kuhinja

Hrana ustvarja dom! Kaj pogrešate v svojih sedanjih pisarnah? Najbrž mikrovalovno pečico, toaster, prostor za kuhanje, jedilnico, prostor za branje, druženje s sodelavci. Začnite svoj dan z svežim smoothijem ali impresionirajte investitorje s svojim grilled toastom! Vegetarijanci in vegani, zagrizeni ljubitelji mesa, vsi ste dobrodošli!

Prostor za druženje

Ali drugače imenovani Fleksibilni skupni prostori (co-working flex). To je območje bo v uporabo posameznikom ali podjetjem za obdobje od 10 do 30 dni. Miza, predalnik, prosta uporaba ABC hub prostora in sejnih sob, učilnic in vse ostale infrastrukture (kuhinja, parkirišče, IT,…). Vse to vam nudimo v paketu Co-working Flex.

>>Cenik

ABC pospeševalnik

  • ABC pospeševalnik
  • ABC pospeševalnik
  • ABC pospeševalnik
  • ABC pospeševalnik
  • ABC pospeševalnik
  • ABC pospeševalnik
  • ABC pospeševalnik

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo