Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Toper

Oznake:

Toper želi navdušiti vse tiste, ki si želijo izstopati iz množice in se v naših oblačilih počutiti odlično.

Visoka kvaliteta in dizajn, uvršča Toper na sam vrh. Prodajni program Toper zajema kolekciji pomlad/poletje in jesen/zima:

  • kolekcija pomlad/poletje, dodatki (brisače, kopalke)
  • tek, jogging, kolesarstvo, pohodništvo
  • kolekcija jesen/zima: smučarska oprema, dodatki (storm maska, kape, šali)

Del kolekcije je v razpoznavnem retro stilu ter živih barvah. Oblačila so namenjena mladim in mladim po srcu, skratka vsem, ki so nekoliko drzni in si upajo nositi opazne barve. Kolekcija za prosti čas je izdelana iz udobnega bombaža, z dodatkom elastana. Novost je Unisex linija, zanj/zanjo, z motom združevanja in pa kolekcija Legende, nosi svoj ponos, kjer mladi uveljavljajo svoje ideje. Vsi tisti, ki z veseljem nabirajo kilometre s kolesom, bodo navdušeni nad žensko in moško kolekcijo kolesarskih oblačil.

Projekt »Nosi svoj ponos« je nacionalni projekt, s katerim želimo navdušiti mlade in starejše. Projekt temelji na znanih slovenskih osebah, ikonah slovenske arhitekture, športa, glasbe, pesništva, umetnosti torej na ponosu slovenske zgodovine in prepoznavnosti tako doma kot po svetu. S tem vzbujamo zavedanje, prepoznavnost, spoštovanje in nacionalni ponos! In seveda inovativnost. Velikani kot so Prešeren, Trubar, Plečnik, tokrat z nasmehom na licih se pojavijo v novem, modernem slogu, na kvalitetnih majicah, v inovativni “3D print tehniki”.

Kolekcije so na voljo tudi v novi spletni trgovini toper.si, ki uporabnikom omogoča prijazno pregledovanje in nakupovanje oblačil Toper.

Od septembra dalje bodo na voljo tudi športna oblačila za otroke.

Toper

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo