Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Alpina

V prodajalni Alpina si čevlje izbirajo tudi najboljši slovenski športniki kot so bronasta olimpijka Teja Gregorin, Jakov Fak, alpinist Viki Grošelj in drugi.  Največja prodajalna Alpina na enem mestu ponuja širok izbor usnjene modne obutve za ženske in moške, torbice,  čevlje za prosti čas in športno opremo.

Kolekcijo modne obutve dopolnjuje nova linija modnih čevljev Alpina Draž, ki nastaja v sodelovanju s priznanim slovenskim oblikovalskim tandemom Draž in je v celoti izdelana v tovarni v Žireh.  Vsa modna obutev in obutev za prosti čas Alpina je izdelana v Evropi, za dobro prileganje je na voljo tudi v polovičnih številkah.

V segmentu obutve za prosti čas je na voljo inovativna obutev blagovne znamke Binom, ki se s pomočjo posebnega VCP vložka popolnoma prilega vašim stopalom in je primerna tudi za uporabnike z močnejšimi stopali.

V zgornji etaži trgovine najdete pestro ponudbo kakovostne pohodne obutve Alpina za vso družino, lovsko obutev ter smučarske in vrhunske tekaške čevlje za vse tipe uporabnikov, od navdušenih rekreativcev, do bolj zahtevnih "tekmovalnih" športnikov.

Svetujejo vam prijazni in strokovni prodajalci. V prijetnem ambientu  lahko v miru izberete  obutev za vso družino, se sprehodite po modni pisti  in se osvežite s kavo. Kakovostna obutev,  široka izbira ter prijazni prodajalci so dobri razlogi, zaradi katerih boste po obisku prodajalne lahko rekli le še "meni je prav, Alpina"

Vabljeni v prodajalne Alpina!

Kolekcijo Alpina  si lahko ogledate tudi v spletnem katalogu, kjer lahko preverite zalogo čevljev v vaši velikostni številki.

Trgovina Alpina (Dvorana 3)

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:


OSTALI IZDELKI TE TRGOVINE
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. (€ 69,91)
  € 48,94

  DIAMOND 2.0 622P7K

  Alpina
 2. (€ 179,90)
  € 143,92

  HELIOS 691V1

  Alpina
 3. (€ 89,90)
  € 62,93

  CAMINO VIBRAM 62842K

  Alpina
Stran
Trgovina sporoča

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo