Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Mlacom

V Mlacomu s svojim širokim računalniškim znanjem tudi najzahtevnejšim uporabnikom zlahka postrežejo z vsemi informacijami, ki jih potrebujejo pri izbiri novega ali nadgradnji obstoječega računalnika. Bogate izkušnje s področja personaliziranih (custom) računalniških sistemov, najvišja kvaliteta po konkurenčnih cenah in napredne rešitve s poudarkom na zmogljivosti in energetski učinkovitosti jih uvrščajo v sam vrh tovrstnih ponudnikov na trgu. 

Pri njih lahko kupite tudi prenosnike, monitorje, tiskalnike in veliko dodatne opreme, ki jo potrebujete pri delu z računalnikom. Nudimo tudi svetovno priznane igričarske (gaming) in pisarniške stole in mize znamk DXRacer ter Arozzi. 

Za podporo skrbi lasten servis, ki se nahaja na isti lokaciji. Vrhunsko usposobljeni serviserji vam bodo vaš računalnik popravili, namestili programsko in strojno opremo, ga povezali s spletom, odstranili viruse in namestili protivirusno zaščito, pripravili mnenja za zavarovalnico o nastanku škode in se celo spopadli z reševanjem podatkov s trdih diskov. 

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo