Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Okna KLI Logatec

Vabljeni v novo odprt salon stavbnega pohištva Okna KLI Logatec.

Na trgu smo že več kot 55 let. Naše proizvode poznajo različne generacije ljudi, tako doma v Sloveniji kot tudi v tujini. Ne le poznajo, »okna KLI« so od nekdaj pojem dobre kakovosti.

Zakaj okna KLI in ne kakšna druga okna? Zato, ker se le redki lahko pohvalijo s tako dolgo tradicijo. Tradicija pomeni znanje, izkušnje, ki se vgrajujejo v izdelek in pomenijo vedno korak naprej k boljšemu proizvodu. In le kdo si ne želi dovršenih produktov in je pripravljen tvegati pri proizvodu, katerega bo vgradil v objekt za naslednjih 30 ali več let? Kupcem zagotavljamo celovito ponudbo visoko kakovostnega stavbnega pohištva iz lesa, les-ALU ali PVC. Nudimo vam različne rešitve, s katerimi boste zagotovili primernost objekta kot energetsko učinkovite stavbe in dolgoročno varčevali (prihranki energije), obenem pa bivali v prijetnem okolju. Pa še nekaj je pomembno. Oken vam ne bomo le prodali, temveč svetovali že ob prvem obisku pri nas. Izdelana okna vam strokovno vgradimo in pri zamenjavah po dogovoru poskrbimo tudi za sanacijo okenskih špalet.

Naša osnovna usmeritev je zagotavljanje celovite ponudbe visoko kakovostnega stavbnega pohištva, od svetovanja do strokovne vgradnje in servisiranja.

Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajno razstavnem salonu ali nas pokličete na 01 755 8 110. Naši strokovnjaki bodo zagotovo našli najboljšo rešitev za vas.

Okna KLI Logatec

Salon stavbnega pohištva, Okna KLI, od zdaj tudi v BTC City Ljubljana.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo