Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Meblojogi® prodajni salon Ljubljana

Oznake:

Prodajni salon meblojogi® Ljubljana vam ponuja širok nabor izdelkov za počitek in spanje. Izbirate lahko med vzmetnicami s klasičnim vzmetenjem, z žepkastim vzmetenjem, ležišči iz različnih vrst pene in ležišči iz lateksa. S še posebno skrbnostjo pa so naši strokovnjaki razvili meblojogi® Otroške vzmetnice in ležišča, da bi že najmlajšim zagotovili miren in varen spanec. Prav tako pa je kvaliteten in sproščujoč spanec pomemben tudi na dopustu, zato smo razvili posebno linijo meblojogi® Navi vzmetnice in ležišča, ki so namenjene uporabi na plovilih, v počitniških prikolicah in avtodomih. Poleg ležišč nudimo tudi postelje ter dodatke za ležišča – vzglavnike, nadvložke in letvaste podlage.

Več kot 50-letne izkušnje v proizvodnji vzmetnic in ležišč s pridom uporabljamo pri razvoju izdelkov, poseben poudarek pa namenjamo tudi izbiri kvalitetnih in certificiranih materialov, ki prihajajo od izbranih dobaviteljev iz Evropske unije. Kontinuiteta proizvodnje je največji dokaz, da smo deležni izjemnega zaupanja naših uporabnikov. Zaupate nam Vi, spoštovani uporabniki in kupci, ki že leta spite na naših ležiščih, ter se z zadovoljstvom in prepričanjem v našo kvaliteto vračate po naše izdelke, ko nastopi čas za menjavo. Že vrsto let pa tesno sodelujemo tudi z različnimi investitorji, inženiring hišami, arhitekturnimi biroji, javnimi ustanovami in zavodi ter z zadovoljstvom in ponosom zadovoljujemo najrazličnejše potrebe in želje uporabnikov na področju kvalitetnega spanja.

Zakaj izbrati meblojogi® ležišče?

  • Več kot 50-letna tradicija v proizvodnji vzmetnic in ležišč ter ostalih izdelkov za spanje
  • Vrhunska kvaliteta vzmetnic in ležišč vam omogoča zdravo in udobno spanje
  • Največji proizvajalec ležišč v Sloveniji – Izdelano v Sloveniji
  • Izjemno kvalitetni in certificirani materiali izbranih dobaviteljev iz Evropske unije 
  • Več kot 12.000.000 naspanih uporabnikov ležišč meblojogi®
  • Prepoznavne blagovne znamke meblojogi®, jogi® in Meblo® na področju kvalitetnih ležišč in spanja
  • Inovativnost, znanje, kvaliteta in izkušnje proizvajalca
  • Bogate reference na področju opreme objektov (hotelske verige, butični hoteli, bolnišnice, študentski domovi, itd.)
  • Širok program izdelkov za spanje (Redni program vzmetnic in ležišč, Otroške vzmetnice in ležišča, Navi vzmetnice in ležišča, Postelje, Dodatki za ležišča – vzglavniki, nadvložki, letvaste podlage)
  • Zaupanje in zvestoba naših uporabnikov

V Prodajnem salonu meblojogi® Ljubljana si lahko ogledate in sami preizkusite celoten prodajni program. S pomočjo naših izkušenih in prijaznih svetovalcev, pa boste zagotovo izbrali ustrezno ležišče za vas. Ne pozabite, da prespimo kar tretjino življenja, zato je zdrav spanec ključnega pomena za naše zdravje.

Privoščite si kraljevski spanec na vzmetnicah in ležiščih meblojogi® ter vabljeni v Prodajni salon meblojogi® Ljubljana.

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo