Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Optika Novak

Sončna očala

Sončna očala v teh modernih časih služijo kot modni dodatek in kot zaščita za oči. Vsi vemo da so moderna velika v raznolikih barvah. Vsekakor pa vam priporočamo da se v njih počutite udobno. Vsa sončna očala v naši optiki imajo 100% UVA, UVB in UVC zaščito.

Korekcijski okvirji

V našem prodajnem programu imamo pester izbor tako klasičnih kot modnih korekcijskih okvirjev za vse starostne skupine in okuse.

Otroška očala

Pri nas najdete veliko izbiro otroških korekcijskih in sončnih očal. Ponujamo vam atraktivna otroška očala znamke J.F.REY. To so očala modernih oblik, barv in dodatkov.

Korekcijska stekla

V Optiki Novak vam svetujemo primerna stekla glede na vaše želje in potrebe. Sodelujemo z naslednjimi svetovno priznanimi proizvajalci stekel.

Za lažjo odločitev vam navajamo nekaj osnovnih karakteristik različnih stekel:

  • Mineralna stekla - v zadnjih letih so mineralna stekla vse manj v uporabi, predvsem zaradi velike lomljivosti in teže. Zaradi lomljivosti obstaja nevarnost poškodbe očesa!
  • Organska stekla - so 50% lažja in odpornejša na udarce od mineralnih stekel. Očala z organskimi stekli so zato varnejša za vaše oči.
  • Antirefleksna stekla - nudijo vrhunsko učinkovitost za popolno udobnost in estetiko. Odporna so na umazanijo, praske, prah in vodne kapljice. Razen tega so stekla vedno čista in jasna.
  • Fotosenzibilna stekla - avtomatično se prilagajajo spremenljivim svetlobnim pogojem. Stekla so popolnoma transparentna (prozorna) v zaprtih prostorih, na soncu pa se hitro obarvajo tudi do 90%.

Kontaktne leče

Kontaktne leče so optični pripomoček, ki se vstavi v oko in na ta način se omogoči večje vidno polje in jasnejši pogled kot pri očalih. Kontaktne leče imajo v primerjavi z korekcijskimi očali številne prednosti, kot so: neopaznost, dobro ostrino vida, ne povzročajo rosenja pri prehodu iz hladnega v topel prostor, omogočajo neomejeno gibanje pri športu. Vendar je tudi za uporabnike kontaktnih leč, priporočljiva občasna uporaba korekcijskih očal. Kontaktne leče so kljub številnim prednostim še vedno tujek v očesu, kar lahko ob nepravilni uporabi kontaktne leče privede do vnetij. Večina vnetij lahko mine brez posledic, če ustrezno ravnamo z kontaktnimi lečami ter opravimo potrebne kontrole pri očesnemu zdravniku.

Nudimo vam vse vrste kontaktnih leč različnih proizvajalcev, v prodaji so tudi tekočine za kontaktne leče.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo