Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Proteini.si Murska Sobota

Oznake:

Proteini.si je najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju športne prehrane in dodatkov, izdelkov za hujšanje in za zdrav ter športen način življenja. Spletna trgovina Proteini.si ponuja največjo ponudbo prehrane tako za vrhunske športnike kot tudi za rekreativce in za vse tiste, ki se zavedajo pomena zdrave, uravnotežene in športne prehrane. Proteini.si shop pa smo odprli tudi na novi lokaciji v Murski Soboti, in sicer v 1. nadstropju BTC centra, nasproti restavracije Spar.

Marsikdo, ki se ukvarja s športom, se prej ali slej sreča z vprašanjem, ali bi mu izdelki športne prehrane morebiti pomagali, da bi bil na svoji športni poti bolj uspešen, da bi bil hitrejši, močnejši, vzdržljivejši, bolj zdrav in fit. Marsikomu namreč, zaradi dnevnih naporov, ki niso povezani samo s športom, pogosto pada nivo koncentracije, morebiti oboleva, čuti intenzivno fizično utrujenost, določeno stopnjo stresa, pomanjkanja moči in zbranosti. To vprašanje je seveda precej odvisno od vrste športa in od družbe, s katero se pri športu srečujemo. Če zahajamo v fitnes, se nas bo to zelo hitro dotaknilo in bomo verjetno že kaj kmalu postali uporabniki najrazličnejših zdravih športnih dodatkov. Nekateri drugi, recimo kolesarji, tekači, plavalci, hribovci in še bi lahko naštevali, se dokaj hitro naučijo, da pri dolgotrajnem naporu ter premagovanju različnih ovir potrebujejo veliko količino vode, soli in energije. Da lahko brez pretirane "muke" preživijo daljšo športno aktivnost, uporabljajo različne izotonične napitke, energijske ploščice in gele, beljakovinske šejke in še marsikaj drugega. In tu vam lahko pomagamo mi, in sicer s široko paleto izdelkov športne prehrane, ki pripomorejo k boljši koncentraciji, boljši mišični razvitosti, lažji in hitrejši regeneraciji, boljši zbranosti, večji spočitosti, …

Na voljo pa smo vam tudi za razne nasvete glede treningov, nudimo vam brezplačno pomoč pri sestavi jedilnikov, pri izbiri prehrambenih dodatkov in še veliko več.

Stopimo skupaj in podajmo roke zdravemu življenjskemu slogu. S sodelovanjem lahko premagamo vse ovire. Veseli bomo vašega obiska.

Pestra ponudba prehrane in napitkov za šport ter aktivno življenje!

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo