Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Proteini.si Shop BTC

Oznake:

PROTEINI.SI je najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju športne prehrane in dodatkov, izdelkov za hujšanje in za zdrav ter športen način življenja. Spletna trgovina Proteini.si ponuja največjo ponudbo prehrane tako za vrhunske športnike kot tudi za rekreativce in za vse tiste, ki se zavedajo pomena zdrave, uravnotežene in športne prehrane. Našim uporabnikom nudimo športno prehrano visoke kvalitete, in sicer proizvajalcev Olimp, Nutrend, USN, Pro-10, Ironmaxx in pa izdelke skoraj brez kalorij proizvajalca Walden Farms. Na spletni strani pa imamo tudi dodano vrednost - vsebino, s katero želimo športno prehrano približati in predstaviti čim širši množici ljudi. Z zdravimi recepti, videi treningov, nasveti za hujšanje, zdrav način življenja in z dobrimi treningi želimo ozaveščati ljudi o tem, kako zdrav je športen način življenja.

Naša znamka pa je tudi najmočnejša slovenska Facebook stran, saj imamo že več kot 320 tisoč oboževalcev na Facebook strani Proteini.si.

Proteini.si SHOP

Proteini.si shop je mreža trgovin po Sloveniji in ostalih državah nekdanje Jugoslavije, kjer najdete bogato izbiro naših izdelkov. Vse cene proizvodov so enake cenam Proteini.si na naši spletni strani. Prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci pa vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri izdelkov za zdrav in športen način življenja. V Proteini.si SHOPih, tako kot v spletni trgovini, ponujamo le izdelke vrhunskih in kakovostnih znamk, kot so Olimp, Nutrend, USN, Ironmaxx, Pro10 in Walden Farms ter ostale proizvajalce športne prehrane in vam tako nudimo najboljše za vaš prehranski jedilnik.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo