Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Samopostrežna avtopralnica BTC City Murska Sobota

Samopostrežna avtopralnica v BTC City Murska Sobota je zasnovana na okolju prijazni tehnologiji slowach. Takšne avtopralnice so po svetu, kjer se je ekološka zavest prebudila že davno, že dolgo v uporabi. Zdaj jo imamo tudi v Murski Soboti.

Samopostrežna avtopralnica je prirejena za pranje avtomobilov, motorjev, koles in kombiniranih vozil, ki ne presegajo višine 2,60 m. V njej se uporabljajo biorazgradljivi  in ekološki detergenti, za ostalo poskrbi biološka čistilna naprava tako, da s pranjem vašega avtomobila dodatno ne obremenjujete okolja.

Prednosti, ki jih ponuja samopostrežna avtopralnica v primerjavi z drugimi, je veliko. To je enostavno in hitro pranje avtomobila, ki je tudi cenovno ugodno, saj se uporabljajo žetoni, za katere boste po trenutnem ceniku odšteli le 0,50€ sit ( za žeton ).

Avtopralnica omogoča celotno pranje vozila, pri katerem se uporabljajo večstopenjski programi in sicer:

  • predpranje, šamponiranje
  • pranje s toplo vodo
  • voskanje
  • izpiranje z mehko vodo

Zgoraj omenjene programe lahko izbirate poljubno, tako da se za način pranja vašega vozila odločate sami. To pomeni, da lahko uporabite samo tisti program, ki vam ustreza glede na stopnjo umazanije in namena pranja. V poletnem času se tako lahko odločite le za izpiranje insektov, v zimskem pa za izpiranje soli iz vozila in podobno.

Samopostrežna avtopralnica v BTC Cityju pa ni prijazna samo do okolja, temveč tudi do vašega jeklenega konjička. Pri pranju ne potrebujete nobene krtače, spužve ali podobnih pripomočkov. Ob uporabi programa »izpiranje z mehko vodo« vam ni potrebno brisati vozila, ker sistem poskrbi, da se prisotnost vodnega kamna zmanjša na minimum.

Strokovnjaki priporočajo, da se kompletnega pranja vozila lotite vsaj enkrat na štirinajst dni, saj mu s tem zagotovite boljšo zaščito in daljšo življenjsko dobo.

Pomembna pa je tudi urejenost notranjosti avtomobila. Tudi za to je poskrbljeno.

Poleg vseh naštetih prednosti pa avtopralnica v BTC Cityju ponuja še eno, nič manj pomembno – čas pranja. Tega lahko izbirate poljubno, saj je odprta NON STOP.

Preizkusite tehnologijo in  poskrbite za dobro vzdrževanje vašega jeklenega konjička.       

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo