Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Hofer

Oznake:

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Osnovna filozofija podjetja Hofer je osredotočenost na samo »bistvo« trgovine. Zadali smo si nalogo, našim kupcem v vsakem trenutku ponuditi izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni. To nam omogočajo kratke dobavne poti, hitro obračanje izdelkov, učinkovita logistika in racionalnost na vseh področjih. Tako vse prihranke, ki nastanejo z zniževanjem stroškov, v obliki znižanih cen v celoti prenesemo na svoje kupce. To je najpomembnejši princip diskontne prodaje, ki na vseh ravneh optimizira procese z namenom kupcu ponuditi največ - vedno, v vsaki poslovalnici in brez kartice zvestobe!

V skladu z zgoraj navedenim večino izdelkov ponujamo v okviru lastnih blagovnih znamk, saj s tem ne zagotavljamo samo najnižjih cen za naše kupce, temveč tudi strog nadzor nad njihovo proizvodnjo in posledično kakovostjo.

Potrditev našega delovanja in naše filozofije pomeni tudi prejetje prestižnega odličja Best Buy Award, ki temelji na mednarodnih standardih švicarskega ICERTIAS-a, za leto 2015 / 2016. Slovenski potrošniki so s svojo odločitvijo Hoferju že drugič izkazali zaupanje in tokrat kar v treh kategorijah (pojem najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo - glavna kategorija, maloprodajna trgovska veriga in mednarodna maloprodajna trgovska veriga) prepoznali Hofer kot nosilca najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo.

Na voljo tudi sveže pečene in hrustljave dobrote iz hoferjeve pekarne

Poleg stalne ponudbe z več kot 1300 izbranimi izdelki vas vsakodnevno pričakuje sveža ponudba sadja in zelenjave, vsak teden, ob ponedeljkih in četrtkih, pa vam je na voljo med 60 do 80 živilskih in neživilskih izdelkov iz naše t.i. posebne ponudbe, kot so izdelki za prosti čas in šport, tekstilni izdelki, izdelki za domačo uporabo, bela tehnika, električni izdelki ter mnogi drugi, s katerimi odlično zaokrožujemo svojo stalno ponudbo.

Novost v vseh Hoferjevih poslovalnicah so sveže pečene dobrote iz Hoferjeve pekarne, ki se večkrat dnevno pečejo v  poslovalnici sami. S svojim hrustljavimi dobrotami vas razveseljujejo izdelki vrhunske slovenske kakovosti, saj kruh in pekovsko pecivo dobavljajo v veliki večini slovenska podjetja, kruh in krušni izdelki pa so brez dodanih emulgatorjev.

Zgodovina podjetja Hofer / Aldi Süd

Zgodovina skupine Aldi Süd sega v leto 1913, ko je družina Albrecht v Essnu odprla trgovino z živili. 33 let kasneje sta jo prevzela sinova Karl in Theo. Leta 1968 je nemško podjetje Aldi v Avstriji prevzelo znano verigo trgovin Helmuta Hoferja.

Na slovensko tržišče je Hofer vstopil decembra leta 2005 z odprtjem 11 poslovalnic. V letu 2006 je podjetje odprlo še dodatnih 16 poslovalnic, do konca 2007 pa je število poslovalnic v Sloveniji preseglo mejo 35. Danes podjetje Hofer  v Sloveniji šteje že več kot 1200 zaposlenih ter 75 poslovalnic.

Januarja 2008 je na Prevojah v občini Lukovica začela delovati centrala z močnim logističnim centrom in voznim parkom, ki dnevno oskrbuje poslovalnice po vsej Sloveniji. V okviru centrale na 16 hektarjih deluje še uprava, skladišče s hladilnico in bencinska črpalka za Hoferjev vozni park.

Podjetje Hofer je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI Süd, ki ima okoli 3.600 poslovalnic z živili na treh kontinentih oziroma v 9 državah sveta. Po vsem svetu je v njeno delovanje vključenih več kot 100.000 zaposlenih in na tisoče dobaviteljev.

Skupina ALDI-Süd slovi po odličnem vodstvu, neodvisni cenovni in ponudbeni politiki,  racionalnem sistemu prodaje, predvsem pa decentralizirani, geografsko jasno opredeljeni in strukturirani organizacijski shemi, ki podjetju omogoča porazdelitev odgovornosti na vseh nivojih.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo