Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Urarstvo Heta 1892

Oznake:

Podjetje Heta d.o.o. si je dolga leta prizadevala za postavitev velikega števila znamk ur na eno skupno točko. Le to je uspešno postavilo v pritličje BTC City Ljubljana v trgovini Urarstvo Heta 1892, ki enostavno vendar zanesljivo pove kje si bo lahko posameznik v bodoče našel uro zase.

S strokovnim svetovanjem z našimi zaposlenimi boste lahko izbrali ravno tisto uro, ki je najboljša za vas. Če pa boste želeli uro označiti s posebnim posvetilom, vam bomo omogočili graviranje, ki bo narejeno ob nakupu takoj in zastonj. Obenem pa boste lahko takoj naredili tudi kakšen majhen servis, menjava paščka oz. baterije.

Če ste ljubitelji nakita in posebnih dizajnov nakita, ki jih lahko ponudijo le brand hiše, Fossil, Emporio Armani, Michael Kors, DKNY, Skagen, DIESEL, Adidas, tako zanjo kot zanj, potem smo definitivno edina prava izbira v Ljubljani, ki vam lahko ponudi tisto kar boste lahko našli le v tujini. Zato menimo da je Urarstvo Heta 1892 res prava izbira za vse, ki si želijo nekaj posebnega ali pa z izbranim darilom želijo presenetiti svoje najbližje.

  • popravila in prodaja ur ter nakita
  • menjava baterij
  • menjava in prodaja pasov

Dobrodošli v trgovini Urarstvo Heta 1892!

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo