Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

UniCredit Bank

V poslovni enoti UniCredit Bank v BTC Cityju vas pričakujejo s konkurenčno ponudbo, strokovnim svetovanjem, osebnim pristopom in kakovostnimi storitvami za vse segmente strank – za prebivalstvo, samostojne podjetnike in podjetja.

Strankam na segmentu poslovanja s prebivalstvom so na voljo različni osebni bančni paketi z naborom storitev po meri posameznika. Pri njih lahko rešitve po meri najdejo tako tisti, ki želijo svoja finančna sredstva oplemenititi, kot tudi tisti, ki z najemom potrošniškega ali stanovanjskega kredita uresničujejo svoje želje. Izbira investicijskih produktov ponuja priložnosti varčevalcem, ki še vedno najbolj zaupajo klasičnim bančnim vlogam in depozitom, in tistim, ki svoje premoženje investirajo v naložbene sklade. Strankam, ki želijo osebne finance urejati na poti, je na voljo aplikacija Mobilna banka GO! 

Če potrebujete gotovino, je v neposredni bližini poslovalnice nameščen bankomat, za pravne osebe, ki želijo oddati dnevni izkupiček brez čakanja v vrsti, pa je na voljo dnevno nočni trezor.

 

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo