Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Dogodek

Y.business Success Story: Janez Škrabec, direktor podjetja Riko d.o.o.

[Arhiv]
Termin: 22.02.2018, pričetek: 18:00
Emporium jug

ABC HUB (Ljubljana, Emporium sever)
Logo

Zavod Ypsilon vas vabi na Y.business Success Story z Janezom Škrabcem, direktorjem podjetja Riko d.o.o., ki je leta 2017 med drugim prejel naziv menedžer leta.

Janez Škrabec je pred več kot dvajsetimi leti ustanovil podjetje Riko d.o.o., ki uspešno deluje na mednarodnih trgih kot ponudnik visokotehnoloških rešitev na področju tehnološkega inženiringa, energetike, okoljevarstva, logističnih sistemov in gradbeništva.

Ob svojem delu je prejel mnoga priznanja. Poleg tega deluje tudi kot pokrovitelj kulture, umetnosti in športa, ter dejavno in zvesto podpira aktivnosti lokalnega okolja. Prisluhnili mu boste lahko na dogodku Y.business Success Story, kjer bo delil svoja znanja in izkušnje.

Pridružite se nam v četrtek, 22. februarja ob 18.00 v prostorih ABC Huba (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubjana).

Vabljeni vsi, ki vas zanima podjetniški in korporativni svet, poslovno delovanje na mednarodni ravni in mreženje z uspešnimi posamezniki.

Udeležba je brezplačna, prijavite se na povezavi.

Agenda dogodka

  • 18.00 – 18.05: Uvodni nagovor: Manja Munda, direktorica Zavoda Ypsilon
  • 18.05 – 19.00: Voden pogovor: gost Janez Škrabec, direktor podjetja Riko d.o.o., menedžer leta 2017
  • 19.00 – 19.10: Vprašanja iz občinstva
  • 19.10 – 20.00: Mreženje s pogostitvijo za VIP člane in članice Zavoda Ypsilon
  • Pogovor z gostom bo vodil strokovni direktor Zavoda Ypsilon, Andraž Šiler.

Kdo je Janez Škrabec?

Janez Škrabec je študiral ekonomijo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, dodatno pa se je izpolnjeval na IEDC – Poslovni šoli Bled (Slovenija), Cleveland State University (ZDA), INSEAD Fontainebleau (Francija).
Leta 1991 ustanovil podjetje Riko d.o.o., ki se danes ukvarja z inženiringom na področju industrije, okoljevarstva, energetike, logističnih sistemom in gradbeništva. Podjetje Riko s svojimi predstavništvi v Moskvi, Minsku, Kijevu, Skopju, Zagrebu, Beogradu in Londonu pod vodenjem Janeza Škrabca uspešno deluje na mednarodnih trgih.
Je častni konzul Kraljevine Maroko in častni konzul Belorusije, predsednik Slovensko-ruskega poslovnega sveta, predsednik Alumni kluba Ekonomske fakultete UL, predsednik Slovenskega konzularnega zbora in vidni član mnogih poslovnih združenj.

Med mnogimi priznanji, ki jih je prejel za svoje delo, izstopajo nagrada časnika Finance za izjemne dosežke na področju gospodarstva (2007), nagrada GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke (2008), manager leta (2017). V letu 2009 ga je predsednik Ruske federacije odlikoval z najvišjim državniškim odlikovanjem – Redom prijateljstva. Po izboru 40 novinarjev gospodarskih redakcij slovenskih medijev si je v letu 2011 prislužil priznanje Naj direktor, v letu 2013 pa priznanje Zlata nit za najboljšega zaposlovalca v kategoriji srednje velikih podjetij.
Osebno in preko podjetij Skupine Riko Janez Škrabec deluje kot pokrovitelj kulture, umetnosti in športa ter dejavno in zvesto podpira aktivnosti lokalnega okolja. Središče njegovih družbeno odgovornih dejanj pa vsekakor predstavlja Škrabčeva domačija v Hrovači, ki je postala eno osrednjih slovenskih kulturnih postajališč z mednarodnim renomejem.

Charles Handy, svetovni guru menedžmenta, ga je v svoji knjigi The New Philantropist, The New Generosity zaradi njegovih donatorskih in mecenskih prizadevanj uvrstil med 23 novih svetovnih filantropov.

Kot podjetnik, častni konzul in osebno deluje kot integrator, ki povezuje gospodarske oz. podjetniške, kulturne in diplomatske dosežke. Svoje znanje in izkušnje o menedžmentu, vodenju in trajnostnem delovanju deli kot gostujoči predavatelj na predavanjih ter vabljen govornik na mnogih okroglih mizah in konferencah v domačem in mednarodnem prostoru.

>> Več o podjetju Riko d.o.o.

Za več informacij smo dosegljivi na e-naslovu info@ypsilon.si.

Termin: 22.02.2018, pričetek: 18:00
Emporium jug

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
  1. € 65,00

    Antistresna terapija, 80 min + 15 min

    Atlantis, vodno mesto
Stran
Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo