Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Dogodek

Dan zelenega gibanja

[Arhiv]
Termin: 23.09.2017, pričetek: 10:00
Dvorana A sever

Minicity (Ljubljana, Dvorana A sever)
Logo

Z mislijo, da otroke in odrasle navdušimo za bolj zdrav in ekološko ozaveščen način življenja, ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti v sodelovanju s prijatelji v Minicityju in pred njim prirejamo Dan zelenega gibanja in brezplačno odpiramo vrata za vse velike in male.

Družite se z nami na delavnicah, kjer se bomo zapeljali po otroškem prometnem poligonu, preizkusili simulator prevračanja in se naučili kako poskrbimo za svojo varnost v cestnem prometu, spoznavali okolju prijaznejše načine mobilnosti, se preizkusili v športnih uricah in poligonih, udeležite se akcij za ohranjanje čistega okolja in kulinaričnih delavnic, na katerih si bodo najmlajši pripravili zdrav obrok.

>>Več informacij

Brezplačen dogodek zMIGAJ lajf!

 • od 10. do 20. ure, pred in v Minicityju

Gibanje zMIGAJ lajf podpirajo številni znani ambasadorji (igralca Domen in Vid Valič, plesalka Ajda Smrekar, komik Klemen Bučan in številni drugi). Z misijo, da gibanje in zdravo življenje postane najboljši prijatelj vaših otrok, v Mincityju in pred njim prirejamo brezplačen dogodek za vse velike in male!

Družite se z nami na košarkarskih uricah z znanimi košarkarji, v nogometni tekmi na parkirišču, ki ga bomo spremenili v igrišče, v plesnem rajanju z znanimi obrazi, na kulinaričnih delavnicah, kjer si bodo otroci pripravili zdrav zajtrk, in na delavnicah, kjer se bomo z zvrhanim košem dobre volje naučili, kako skrbimo za okolje, v katerem živimo!

Slavnostna otvoritev trgovine Hajdi.si: Trgovinica

 • ob 10h

V naše mesto prihaja najbolj šik trgovina za male ljudi z velikimi ambicijami. Obiščite nas na otvoritvi, za katero smo pripravili posebne ugodnosti za nakup.

Slavnostna otvoritev športne hiše: Športna hiša

 •  ob 11h

Veseli smo, da v naše malo mesto prihajajo tudi partnerji, ki bodo malim in velikim obiskovalcem omogočili udejstvovanje v različnih športnih aktivnostih. Pod pokroviteljstvom podjetja Decathlon Slovenija in košarkarskega društva Slovan boste lahko od jeseni naprej v novi večnamenski dvorani igrali košarko, nogomet, igrali namizni tenis, se preizkusili v spretnostni vožnji s skiroji in se razmigali za zdravo življenje.

Slavnostna otvoritev Benove rojstnodnevne sobe: Mini rojstnodnevna soba

 • ob 12h

V naše mesto prihaja medvedek Ben, ki je s seboj prinesel kakav BenQuick, s katerim se bodo naši najmlajši posladkali, hkrati pa bodo njihove možganske celice dobile dovolj energije za reševanje matematičnih in drugih izzivov. Pridružite se nam na slavnostni otvoritvi Benovega kotička, kjer se boste preizkusili v različnih zabavnih aktivnostih, ki vam jih je pripravil ta simpatični medvedek.

Slavnostna otvoritev Brainobrain: Brainbrain sobi

 • ob 16h

V naše malo mesto prihaja metoda Brainobrain, ki v okviru svetovno znane ustanove za izobraževanje otrok  že 13 let pomaga najmlajšim razviti njihove resnične potenciale, ki jih klasično izobraževanje pogosto pušča ob strani. Metoda Brainobrain otrokom omogoča, da hkrati uporabljajo levo in desno polovico možganov in s tem brusijo tako svoje možganske sposobnosti kot tudi življenjske spretnosti, pri čemer jim pomaga abakus. Vabljeni na otvoritev in vpis v septembrske tečaje.

Vsem obiskovalcem na voljo brezplačna avtobusna linija!

Na voljo bo brezplačna avtobusna linija iz mesta do BTC City-ja vsako okroglo uro (ob 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17. in 18. uri). Vstopate in izstopate lahko na postajališčih

 • Bavarski dvor (Kora bar),
 • Razstavišče, Bežigrad (Linhartova),
 • Prekmurska,
 • Savske stolpnice,
 • Žale,
 • Pokopališka,
 • Šola Jarše,
 • Jarše, (Kodrova – samo v nasprotni smeri) in
 • Kristalna palača.

Pridite in postanite ambasadorji zelenega gibanja!

Sobota, 23. septembra, od 10. do 20. ure, pred in v Minicityju

Termin: 23.09.2017, pričetek: 10:00
Dvorana A sever

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 75,00

  Ročna ura MORGAN M1105SM

  Slowatch
Stran
Dogodki v BTC City
 • Ne prezrite

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo