Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Dogodek

Otvoritev: Nogometna hiša zabave

[Arhiv]
Termin: 15.03.2019, pričetek: 09:00
Dvorana 18 osrednji del
Logo

V petek, 15.03.2019 svoja vrata v Areni (Dvorana 18) odpira nogometno središče Nogometna hiša zabave, ki na enem mestu združuje nogomet, zabavo in posel s ciljem, da skozi zabavne vsebine in sodobne tehnologije mladim približa nogomet in pomen športa za zdrav življenjski slog.

Osrednji del Nogometne hiše zabave predstavlja razstavni prostor, v katerem lahko s pomočjo naprednih AR rešitev spoznate razvoj nogometa v Sloveniji in v svetu, dopolnjuje pa ga Soba slavnih, kjer so predstavljeni ambasadorji slovenskega nogometa oziroma tisti, ki največ doprinesli k temu, da Slovenijo in njen nogomet pozna ves svet.

Pomemben del središča je tudi kongresni center, ki s sodobno opremljeno dvorano s 350 sedeži in medijsko sobo predstavlja odlično priložnost za poslovne partnerje, dejavnost pa dopolnjuje še NHZ Fan Shop, v katerem boste lahko kupili prodajne artikle NZS, artikle evropskih nogometnih velikanov in izdelke lastne blagovne znamke.

Glavno vodilo projekta je promocija nogometa, zato so v NHZ za obiskovalce pripravili še vrsto zabavnih iger, tematsko povezanih z nogometom (teqball, nogometni biljard in bowling, nogometni radar idr.), za otroke pa nogometno igralnico, v kateri bodo lahko proslavljali rojstne dneve.

Celoten projekt je zasebne narave in ima načelno podporo NZS, velik partner v projektu je BTC, zgodbo pa so podprli tudi nekateri vidnejši poslovni akterji v slovenskem prostoru, Telekom, Kompas, Dechatlon, Peugeot, Big Bang in drugi.


Termin: 15.03.2019, pričetek: 09:00
Dvorana 18 osrednji del

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
  1. € 265,00

    Ročna ura CK K3V235L6

    Slowatch
Stran
Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo