Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Tržnica BTC City bo dobila osveženo podobo

[Arhiv]

Objavljeno: 03.08.2018

Oznake:

Logo

V tem tednu se je pričela prenova zunanjega pokritega dela tržnice, v okviru katere bosta prenovljena severni in južni vhod, osvežene stojnice za prodajo zelenjave in nameščene nove stojnice za prodajo tekstila.

Dela bodo potekala skozi poletje in bodo zaključena predvidoma do konca septembra 2018. Za obiskovalce bo v času prenove ponudba na voljo na polovičnem delu zunanjega dela tržnice. 

Tržnica BTC City že od nekdaj predstavlja živahno stičišče ljudi in je srce družabnega življenja v BTC Cityju Ljubljana. Obnovitvena dela bodo na Tržnici BTC City potekala čez poletje v dveh fazah, s pričetkom na južnem delu tržnice in z nadaljevanjem na severnem delu.

Z načrtovanimi deli bo zunanji del tržnice še bolj urejen in prijazen za obiskovalce. Prenovljena bosta severni in južni vhod v tržnico, ki bosta tako postala primarna dostopa za obiskovalce. Na zahodni strani bodo obnovljene stopnice in dodane klopi, klančine za invalide in koši za smeti. Obnovljene bodo stojnice za prodajo zelenjave in postavljene nove stojnice za prodajo tekstila ter dodatno še garderobe za pomerjanje izdelkov.

Poleg prenove tržnice se trenutno prenavljata tudi Grška in Hrvaška ulica, urejajo pa se tudi pešpoti, dodatni pločniki in kolesarske steze, s čimer omogočamo še večjo dostopnost BTC Cityja Ljubljana. Tako ne le Tržnica BTC City, ampak celotno mesto BTC City Ljubljana ustvarja prijetnejši utrip in utrjuje svoj izgled urejenega, urbanega in obiskovalcem prijaznega središča.

Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 79,90

  Prstan DKNY NJ1841040

  Slowatch
 2. € 16,19

  GNOJILO ZA TRATO UNIVERZAL 3 KG (1KOS)

  MERKUR, trgovski center
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo